Header Ads


Μανωλάς: «Εμπιστοσύνη στον Αλμέιδα, η ΑΕΚ έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Μανωλάς: «Εμπιστοσύνη στον Αλμέιδα, η ΑΕΚ έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»


Το σχόλιο του Στέλιου Μανωλά για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Νίκη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτή επί του Παναθηναϊκού ο Στέλιος Μανωλάς. 

Ο θρυλικός αμυντικός της «Ένωσης» ζήτησε εμπιστοσύνη στη δουλειά του προπονητή και επισήμανε πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.



Αναλυτικά η ανάρτηση:

Καλημέρα καλή εβδομάδα.

Η Ομάδα μας κέρδισε το πρώτο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι σκαρφαλώνοντας στη κορυφή μόνη πρώτη. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό Τιμ και στους παίκτες. 

Η αλήθεια είναι ότι η νίκη αυτή θα δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Η ομάδα μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά είχε αγωνιστικότητα πειθαρχία και πάθος. Η βοήθεια από το κόσμο που γέμισε το γήπεδο μεγάλη. Η διαιτησία πολύ καλή.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, η νίκη αυτή πιστεύω να βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά ώστε να βελτιωθεί γιατί μπορεί και τις 4 φάσεις του παιχνιδιού. 

Τέλος ο κόσμος θα πρέπει να εμπιστεύεται τον προπονητή και τους παίκτες και να τους στηρίζουν στα οποία αρνητικά αποτελέσματα γιατί η γκρίνια και η αμφισβήτηση μόνο κακό κάνουν. Η ομάδα μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι της που είμαι σίγουρος μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται θα έρθει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.