Header Ads


Πιέζει για Φοφανά η ΑΕΚ, θέλει να τον αγοράσει από την Τσέλσι!

Πιέζει για Φοφανά η ΑΕΚ, θέλει να τον αγοράσει από την Τσέλσι!


Τα παίζει όλα για Φοφανά η ΑΕΚ, σε συζητήσεις με την Τσέλσι για την αγορά του.

Ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ για την απόκτηση επιθετικού, με τον Νταβίντ Φοφανά της Τσέλσι να παραμένει ανάμεσα στις βασικές επιλογές!



Το δημοσίευμα που υπήρξε από την Αγγλία έκανε λόγο για απόρριψη της πρότασης δανεισμού που είχε καταθέσει η ΑΕΚ είναι ετεροχρονισμένο, καθώς εδώ και αρκετά 24ωρα η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Φοφανά με κανονική μεταγραφή.

Όντως στην αρχή η Ένωση προσπάθησε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, όμως η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση καθώς θέλει μόνο να πουλήσει τον Φοφανά, η ΑΕΚ δεν παρατάει την υπόθεση και είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον 21χρονο φορ.



Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο και είδε από κοντά τον αγώνα της Τσέλσι το περασμένο Σάββατο, είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση, με τις απαιτήσεις της Τσέλσι, πάντως, είναι αρκετά υψηλές καθώς θέλουν να τον παραχωρήσουν για ένα μεγάλο πόσο συν ποσοστό μεταπώλησης, αφού τον είχε αγοράσει για 12 εκατομμύρια ευρώ από την Μόλντε τον Ιανουάριο του 2023.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά όλους τους διαθέσιμους επιθετικούς ώστε να είναι απόλυτα καλυμμένη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.