Header Ads


Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Πιερό!

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Πιερό!


Πάτησε Ελλάδα ο Φραντζί Πιερό για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Φραντζί Πιερό!

Λίγο μετά τις 19:30 το αεροπλάνο που τον μετέφερε προσγειώθηκε στην Αθήνα ενώ εν συνεχεία θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι. Την Τρίτη θα ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία με ιατρικά, υπογραφές και παρουσίαση.



Όπως είναι γνωστό όμως η Αϊτή αγωνίζεται απόψε στις 23:00 για το αντίστοιχο Nations League και εννοείται ότι ο Πιερό είναι βασική επιλογή, αφού έχει ήδη 22 γκολ σε μόλις 31 συμμετοχές.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής από την Αϊτή εξασφάλισε άδεια, γιατί δεν θα προλάβαινε χρονικά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.



Αν τα καταφέρει χρονικά ο 29χρονος φορ δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη το απόγευμα να βρεθεί στα Σπάτα, εφόσον το πρωί ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ και τα υπόλοιπα στο γήπεδο που αφορούν τη μεταγραφή (τα κλασικά και τυπικά), με σκοπό να ‘χει την πρώτη του γνωριμία με τον Ματίας Αλμέιδα (με τον οποίο έχει ήδη μιλήσει όπως συνηθίζει να κάνει ο Πελάδο προτού φέρει ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ) και τους νέους του συμπαίκτες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.