Header Ads


Εκεί «κολλάει» η συμφωνία ΑΕΚ-Τσέλσι για τη μεταγραφή Φοφανά!

Εκεί «κολλάει» η συμφωνία ΑΕΚ-Τσέλσι για τη μεταγραφή Φοφανά!


Στα ποσοστά ιδιοκτησίας και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων κολλάει η μεταγραφή του σέντερ φορ της Τσέλσι

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια της για την υπέρβαση με την απόκτηση του Φοφανά όμως δεν εχει καταφέρει να βρει ακομη την χρυσή τομή με την Τσέλσι για την απόκτηση του 22χρονου σέντερ φορ. 



Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει την διάθεση να πληρώσει το υψηλότατο ποσό στο οποίο έχει… πέσει η Τσέλσι, σε σχέση με τον Ιούνιο, όμως δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στα ποσοστά ιδιοκτησίας και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. 

Η ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με την Τσέλσι όμως η μεταγραφή εχει κολλήσει ενώ απομένουν πλέον 5 μέρες για το τελος των μεταγραφών. Η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη, πληρώνει ενα τεράστιο ποσό αλλά δεν δέχεται όρους που κάνουν την μεταγραφή μη συμφέρουσα.



Αν δεν βρεθεί γρήγορα η χρυσή τομή η ΑΕΚ θα στραφεί σε εναλλακτική λύση απο την λίστα των παικτών που έχει εγκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα και είναι ακόμη διαθέσιμοι. 

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ αν δεν καταφέρει να πάρει έναν παίκτη με τις προοπτικές του Φοφανά θέλει να κάνει δικό της έναν αξιόπιστο φορ με εμπειρία που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.