Header Ads


Το πρόσωπο – «κλειδί» που συνοδεύει τον Μαρσιάλ στην Αθήνα!

Το πρόσωπο – «κλειδί» που συνοδεύει τον Μαρσιάλ στην Αθήνα!


Ο Αντονί Μαρσιάλ δεν προσγειώθηκε μόνος του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Τετάρτης (18/9) για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά με παρέα.

Τον Γάλλο άσο δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην συνοδέψει στο ταξίδι με προορισμό τη νέα…στέγη της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ο επιστήθιος φίλος και επί σειρά ετών εκπρόσωπός του Φιλίπε Λαμπολέι (διακρίνεται δεξιά στη φωτογραφία, αμέσως μετά την άφιξή τους στην Αθήνα).



Την περίοδο των πρώτων επαφών της Ένωσης με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο agent Λαμπολέι αποτελούσε πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση.

Πρόκειται για πρόσωπο που έχει αναπτύξει ισχυρούς - πολύχρονους - δεσμούς φιλίας με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και η σχέση τους δεν περιορίζεται σε αμιγώς επαγγελματικά πλαίσια.




Ο Λαμπολέι είχε ενεργό συμμετοχή στην μεταγραφή του Μαρσιάλ από τη δεύτερη ομάδα της Λυών στη Μονακό το 2013 (απ΄όπου και η σχετική φωτογραφία)κι ασφαλώς στην προκειμένη περίπτωση, έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο-  από την πλευρά του ποδοσφαιριστή- για το....«deal done». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.