Header Ads


«Παρών» ο Ηλιόπουλος: Η συνομιλία με Μαρσιάλ - Οι πρώτες φωτογραφίες

«Παρών» ο Ηλιόπουλος: Η συνομιλία με Μαρσιάλ - Οι πρώτες φωτογραφίες


Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή - βόμβα του Αντονί Μαρσιάλ, με τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό να παρουσιάζεται στην OPAP Arena παρουσία Μάριου Ηλιόπουλου, ενώ ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Αντονί Μαρσιάλ με την Ένωση να ενεργοποιεί τη μεταγραφή - βόμβα του 28χρονου Γάλλου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027.



Ο Μαρσιάλ, ο οποίος επέλεξε τον αριθμό «26» στη φανέλα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η ΑΕΚ αποτελεί μια ευκαιρία για τον ίδιο, εκφράζοντας την επιθυμία να κατακτήσει τρόπαια με τους κιτρινόμαυρους και να κάνει μαζί με τους συμπαίκτες του χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στην OPAP Arena συναντήθηκε και με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, με τον οποίο άλλωστε δείπνησε και το βράδυ της Τετάρτης, αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα.



Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδειξε στον Γάλλο σταρ τους χώρους του γηπέδου, ενώ στο πλαίσιο της παρουσίασης έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο και στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, με τον Μαρσιάλ να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Μαρσιάλ φωτογραφήθηκε επίσης και έξω από το γήπεδο μπροστά από τον ατσάλινο Δικέφαλο Αετό, ενώ πήγε τόσο στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και στο AEK Store.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.