Header Ads


Αλμέιδα: "Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ, είναι στην καρδιά μου"

Αλμέιδα: "Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ, είναι στην καρδιά μου"


Όλα όσα είπε μετά το ΑΕΚ-Βόλος
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στον απόηχο της νίκης της ΑΕΚ επί του Βόλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League αναφέρθηκε στην ευγνωμοσύνη που έχει προς τον κόσμο της ομάδας.



Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα 2-0 του Βόλου στο πλαίσιο 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ελίχθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα, αλλά και στην αγάπη του κόσμου, ο οποίος τον αποθέωσε για τα 100 του ματς στον πάγκο της Ένωσης.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς. ο Βόλος έχει βελτιωθεί και θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη".

Για τις απώλειες παικτών και για το αν έδειξε χαρακτήρα η ΑΕΚ: "Δυστυχώς μόλις φτάσαμε στο γήπεδο, έπρεπε να κάνουμε αλλαγή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο".

Για τα 100 του ματς και το τραγούδι του κόσμο προς αυτόν: "Πάντα είμαι ευγνώμων στον κόσμο της ΑΕΚ. Όσο είμαι εδώ, και τη μέρα που δεν θα είμαι εδώ, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και τους αγαπάω".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.