Header Ads


Μεγάλη έκπληξη με Σέρχιο Ράμος!

Μεγάλη έκπληξη με Σέρχιο Ράμος!


Ο πολύπειρος αμυντικός Σέρχιο Ράμος, εμφανίζεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα - έκπληξη για να συνεχίσει την καριέρα του

Ο Σέρχιο Ράμος, παρότι έχει κερδίσει ό,τι υπάρχει σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη, καθώς και τρεις σερί τίτλους με την εθνική Ισπανίας (2 Euro και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο), δεν σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του όπως φαίνεται. Και αυτό, διότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την αιγυπτιακή Ζαμάλεκ.



Ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη στις αρχές του καλοκαιριού και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Αιγύπτιοι θέλουν τον Σέρχιο Ράμος στην ομάδα τους και για εμπορικούς λόγους, καθώς μια τέτοια μεταγραφή θα ανέβαζε το πρεστίζ της ομάδας παγκοσμίως.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο γιος του προέδρου της Ζαμάλεκ, Αλί Χισάμ Νασρ:



«Είμαστε ένας σπουδαίος σύλλογος και αξίζουμε να έχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές σαν τον Ράμος. Θεωρούμε τη συμφωνία μαζί του ως κάτι θετικό όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο μάρκετινγκ. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα να τον υπογράψουμε. Κάθε σύλλογος στον κόσμο θα τον ήθελε».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.