Header Ads


Ατάκα όλο νόημα Ηλιόπουλου για την ενασχόληση του με την ΑΕΚ!

Ατάκα όλο νόημα Ηλιόπουλου για την ενασχόληση του με την ΑΕΚ!


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να επιστρέψουν οι οικογένειες στο γήπεδο, το αυτοκόλλητο της ΑΕΚ στο αγωνιστικό του όχημα, τις Ακαδημίες της ΑΕΚ αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίον αποκάλυψε πως έχει βάλει στο αυτοκίνητό του.

Σε ερώτηση για τι σκέφτεται για την νεολαία και τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε: «Κάνω ό,τι κάνω για να βάλω την νεολαία σε διαδικασία αθλητισμού και χόμπι, πράγμα που έχει ενέργεια μακριά απ' όλες αυτές τις βλακείες, τις τεχνολογίες που είναι κουραστική και στο τέλος δεν προσφέρει. Προσπαθώ και τώρα με τις ακαδημίες της ΑΕΚ να μπούμε σε μία νέα διαδικασία».



Όσο για το πώς μπορεί να φέρει τις οικογένειες στα γήπεδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος επισήμανε: «Έχω σκεφτεί και είναι στόχος αυτό το πράγμα. Πρέπει να μπούμε στην διαδικασία αυτή και να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω διότι αυτά τα πράγματα είναι κύκλος που μπορούσαν οι οικογένειες να έρθουν στο γήπεδο και τα νέα παιδιά να εμπνέονται από τον αθλητισμό να γυρίσουν πίσω στο γήπεδο». 

Όσο για το πώς προλαβαίνει να ασχολείται με όλα, τα πλοία, την ΑΕΚ και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε: «Δεν κάνω κάτι για να ασχολούνται όλοι μαζί μου. Είμαι αυτός που είμαι, αυτό κάνω, αυτό νιώθω, αυτό με ικανοποιεί και έτσι το βγάζω προς τα έξω. Πράγματι ως προς τον χρόνο είναι αυτό που λέω σε φίλους μου είχα ένα ποτήρι που στις 3 σταγόνες ξεχείλιζε από θέμα χρόνου και εγώ αντί για 3 σταγόνες, έριξα μέσα 3 βυτιοφόρα»




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.