Header Ads


Ο Πιερό αποκάλυψε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του μετά το ΑΕΚ-Βόλος!

Ο Πιερό αποκάλυψε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του μετά το ΑΕΚ-Βόλος!


Ο Φραντζί Πιερό σκόραρε στο ντεμπούτο του, μαγνήτισε τα βλέμματα με τον πανηγυρισμό του και εξήγησε τη σημασία του μετά από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Φραντζί Πιερό πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ, βρίσκοντας δίκτυα στα πρώτα του 22 λεπτά στην στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Stoiximan Super League.



Ο Γάλλος σέντερ φορ, που χάραξε τον δρόμο για την "πτήση" του Δικεφάλου προς την κορυφή της βαθμολογίας, αναφέρθηκε στην απουσία του Λιβάι Γκαρσία, αποκάλυψε τα συναισθήματά του τη στιγμή που σκόραρε και εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραντζί Πιερό

Για τη νίκη που έστειλε την ΑΕΚ στην κορυφή: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε ματς είναι σημαντικό και ειδικά όταν ένας παίκτης - κλειδί (σ.σ. Λιβάι Γκαρσία) δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά".



Για το γκολ και το γεγονός ότι απουσίαζε ο Λιβάι Γκαρσία: "Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο για εκείνον που δεν μπόρεσε να παίξει. Είμαι χαρούμενος που έκανα το step-up και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα".

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: "Είναι φανταστικοί, τελειώσε το παιχνίδι και εκείνοι ακόμα φωνάζουν. Εμείς συζητάμε και εκείνοι ακόμα τραγουδούν. Μόλις σκόραρα ήμουν πολύ χαρούμενος, ήταν απίστευτο συναίσθημα".

Για τη σημασία του πανηγυρισμού του: "Είναι ένας τρόπος για να χαιρετήσω, για να καλέσω όλους τους φιλάθλους από τις ομάδες με τις οποίες έπαιξα. Το κάνω για να τους πω ότι είμαι εδώ και ότι κατάφερα να σκοράρω".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.