Header Ads


ΑΕΚ: «Μεταγραφές τέλος - Δεν θα εμπλακούμε σε παιχνίδια μάνατζερ»

ΑΕΚ: «Μεταγραφές τέλος - Δεν θα εμπλακούμε σε παιχνίδια μάνατζερ»


Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, βάζοντας τέλος σε σενάρια για Ράμος.

Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες μέρες περί κίνησης της ΑΕΚ για απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραμένει ελεύθερος. Ωστόσο, από την Ένωση ξεκαθάρισαν πως η προσθήκη του Άντονι Μαρσιάλ ήταν η τελευταία για αυτό το καλοκαίρι.



Εξάλλου, η ΑΕΚ προχώρησε σε αρκετές και ποιοτικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, το πρώτο με τον Μάριο Ηλιόπουλο στο διοικητικό τιμόνι της, κάνοντας υπερβάσεις με παίκτες όπως ο Λαμέλα και ο Μαρσιάλ.

Γι’ αυτό στα πέριξ της Νέας Φιλαδέλφειας τονίζονται τα εξής: «Η ΑΕΚ με τη σπουδαία μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ ολοκλήρωσε την ενίσχυση της ομάδας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. 



Η ομάδα είναι πλέον πλήρης, έχοντας κινηθεί στις μεταγραφές υλοποιώντας όλες τις επιθυμίες του προπονητή. Οτιδήποτε γράφεται για περαιτέρω ενίσχυση με την παράθεση ονοματολογίας και εμπλοκή της ομάδας σε διάφορα σενάρια, είναι αναληθές. Η ΑΕΚ δε θα εμπλακεί σε παιχνίδια μάνατζερ και άλλων που με δικά τους κίνητρα, επιχειρούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.