Header Ads


Προπονήθηκε ο Πιερό για πρώτη φορά στα Σπάτα!

Προπονήθηκε ο Πιερό για πρώτη φορά στα Σπάτα!


Ο Φράντζι Πιερό πήγε στα Σπάτα και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς με την ΑΕΚ

Την ώρα που γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια στην ΑΕΚ για να έρθει ο Νο1 στόχος για την επίθεση Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι σε ένα εξαιρετικό deal για την Ένωση αυτή την φορά, την πύλη στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα πέρασε για πρώτη φορά σήμερα το πρωί ο Φράντζι Πιερό.



Ο δυναμικός σέντερ φορ από την Αϊτή προπονήθηκε σήμερα το πρωί με όλη την ομάδα την οποία… εντυπωσίασε με τα αθλητικά του προσόντα. 

Μάλιστα, ο Πιερό καθότι έτοιμος και καθ’ όλα ενεργός από την Μακάμπι Χάιφα (και με προετοιμασία και με επίσημα παιχνίδια), έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης του Ματίας Αλμέιδα και έδειξε έτοιμος να μπει ακόμη και στην αποστολή του αγώνα της Δευτέρας (20:00) με το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα.



Οι συμπαίκτες του Πιερό στην ΑΕΚ έπαθαν πλάκα με την σωματοδομή του (1.94μ και 94 κιλά) και τον αποκάλεσαν «King Kong» από την ομώνυμη διάσημη ταινία. 

Ο παίκτης πάντως δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί άμεσα να αποτελέσει λύση για τον Αλμέιδα που είχε πρόβλημα στην θέση «9».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.