Header Ads


Αδειάζουν τα Σπάτα - Δέκα παίκτες στις εθνικές

Αδειάζουν τα Σπάτα - Δέκα παίκτες στις εθνικές


Μια δεκάδα ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα απουσιάζει τις επόμενες μέρες από τα Σπάτα, λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Το παράθυρο των εθνικών ομάδων έφτασε και ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του στα Σπάτα τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει έως τώρα. Ωστόσο, μια δεκάδα παικτών θα λείπει, ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα. 



Κι αυτό γιατί ο Λιβάι Γκαρσία ζήτησε να μην κληθεί από τον νέο προπονητή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για να μην επιβαρυνθεί, ο Ντομαγκόι Βίντα έχει αποσυρθεί από την εθνική Κροατίας, ενώ οι Νταμιάν Σιμάνσκι, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Στίβεν Τσούμπερ δεν κλήθηκαν από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Πάντως, ο Αργεντινός τεχνικός έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του για να δουλέψει, γι' αυτό και έχει ζητήσει να διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι.



Οι διεθνείς της ΑΕΚ

  • Στην Εθνική Ελλάδας για παιχνίδια με τη Φινλανδία στις 7/9 και την Ιρλανδία στις 10/9 για το Nations League, κλήθηκαν οι Λάζαρος Ρότα, Κώστας Γαλανόπουλος και Πέτρος Μάνταλος.
  • Ο Θωμάς Στρακόσα κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας για τα παιχνίδια με την Ουκρανία (7/9) και τη Γεωργία (10/9).
  • Ο Αρόλντ Μουκουντί θα ενσωματωθεί με την εθνική Καμερούν για τα παιχνίδια με τη Ναμπίμια στις 7 Σεπτεμβρίου και με τη Ζιμπάμπουε στις 10 Σεπτεμβρίου.
  • Ο Αλεξάντερ Κάλενς κλήθηκε στο Περού για τους αγώνες με την Κολομβία εντός έδρας στις 7/9 και το Εκουαδόρ εκτός στις 11/9 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
  • Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Μαυριτανίας για τα ματς με την Μποτσουάνα εντός έδρας στις 7 Σεπτεμβρίου και το Πράσινο Ακρωτήρι στις 10 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας.
  • Ο Ορμπελίν Πινέδα θα ταξιδέψει στο Μεξικό για τα φιλικά τεστ με Νέα Ζηλανδία και Καναδά στις 7 και 10/9 αντίστοιχα.
  • Ο Νίκλας Ελίασον είναι στις επιλογές της εθνικής Σουηδίας για τα παιχνίδια απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν (5/9) και Εσθονία (8/9).
  • Ο Ζίνι κλήθηκε στην εθνική Ανγκόλας για τα παιχνίδια με Γκάνα (5/9) και Σουδάν (9/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.