Header Ads


Ο Μπακασέτας «άδειασε» τον Αλόνσο μετά την ΑΕΚ!

Ο Μπακασέτας «άδειασε» τον Αλόνσο μετά την ΑΕΚ!


Κι όμως. Ο Μπακασέτας χωρίς να πει ή να κάνει το παραμικρό εξέθεσε τον Ντιέγκο Αλόνσο και ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει σοβαρό θέμα πλέον.

Ο… κάτι σαν ομάδα, Παναθηναϊκός έχασε (και) από την ΑΕΚ. Και δεν είναι η ήττα σε ένα ντέρμπι το πρόβλημα, αλλά η εικόνα των πρασίνων που ήταν απογοητευτική. 

Με σύστημα «οτι του φανεί» του καθενός στο χορτάρι, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο μηδέν, περιμένοντας τον Τετέ και τον Ιωαννίδη να τους περάσουν όλους και να μπουν με τη μπάλα στα δίχτυα. Ούτε στην… αλάνα δεν αποδίδει τέτοιο πλάνο.



Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Τάσο Μπακασέτα, για τον οποίο έχει ασκηθεί έντονη και δριμύτατη κριτική για το αν προσφέρει καταρχήν και αν μπορεί να ηγηθεί στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στους τίτλους και δη σε εκείνον του πρωταθλήματος. 

Ο Μπακασέτας μένοντας στον πάγκο, εξέθεσε και άδειασε τον Αλόνσο χωρίς να κάνει το παραμικρό. Ο Παναθηναϊκός με Μπακασέτα ή χωρίς, ίδια γεύση.

Η απορία και ένσταση παράλληλα αν ο Μπακασέτας τελικά είναι υπερεκτιμημένος και ακριβοπληρωμένος, απαντήθηκε στο 90λεπτο με την ΑΕΚ. Που δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα, απλώς είχε ένα κανονικό πλάνο, αυτό που ξέρει ο Αλμέιδα, ενώ ο Παναθηναϊκός κανένα! Και αν ήταν κάτι μεμονωμένο, όλα καλά. Ένα κακό βράδυ και πάνε παρακάτω. Όταν χάνεις όμως από τον Αστέρα, κερδίζεις στις καθυστερήσεις τον Λεβαδειακό, γλιτώνεις την ήττα από τη νεοφώτιστη Καλλιθέα, περιμένεις τον Τζούρισιτς από τον πάγκο να καθαρίσει τον Πανσερραϊκό, πως να κερδίσεις την ΑΕΚ;



Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο Μπακασέτας στο «τριφύλλι». Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στον Αλόνσο που ακόμα και ενώ μπαίνει ο Οκτώβριος μιλάει για δουλειά. Αυτή που θα έπρεπε να είχε γίνει στην προετοιμασία, αλλά είναι εμφανές οτι δεν έγινε.

Το πρόβλημα είναι οτι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν είναι ομάδα, αλλά ούτε καν πλησιάζει σε wanabe ομάδα που κάποια στιγμή μπορεί και να γίνει. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Και αν βγει, βγήκε. Μέχρι να βγει, θα έχει χαθεί άλλος ένας τίτλος και ακόμα μια χρονιά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.