Header Ads


Γκαλίτσιος: «Τρομερά φυσικά προσόντα ο Πιερό, θα βοηθήσει με πολλά γκολ την ΑΕΚ»

Γκαλίτσιος: «Τρομερά φυσικά προσόντα ο Πιερό, θα βοηθήσει με πολλά γκολ την ΑΕΚ»


Την ώρα που ο new entry, Φραντζί Πιερό, μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ, το SDNA επικοινώνησε με τον Γιώργο Γκαλίτσιο, άλλοτε συμπαίκτη του στην Μουσκρόν (σεζόν 2018-19) και πήρε το προσωπικό του report για τον 29χρονο επιθετικό της Ένωσης.

Ο Φραντζί Πιερό άλλαξε…δαχτυλίδια και σήκωσε μανίκια στην ΑΕΚ.



Ο διεθνής θηριώδης φορ απ΄την Αϊτή αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης απ΄το καλοκαιρινό παζάρι και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Λίγο προτού ο (new entry) Πιερό…συστηθεί μέσα απ΄το χορτάρι στους φίλους της ΑΕΚ, το  SDNA  επικοινώνησε με τον Γιώργο Γκαλίτσιο (φωτ.), άλλοτε συμπαίκτη του στην Μουσκρόν την σεζόν 2018-19 και πήρε το προσωπικό του report για τον 29χρονο επιθετικό.  



«Δουλεύαμε μαζί μετά τις προπονήσεις - H δύναμη και η ταχύτητα τα κύρια χαρακτηριστικά του»

«Θυμάμαι πως όταν πρωτοήρθε στην Μουσκρόν ήταν ένας…άγουρος παίκτης με τρομερά φυσικά προσόντα. Φαινόταν κατευθείαν πως θα έχει εξέλιξη και πολύ καλή πορεία.



Η δύναμη και η ταχύτητα ήταν τα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Σταδιακά μπήκε στην ομάδα κι άρχισε να βγάζει τις δυνατότητές του.

Εργαζόταν σκληρά σε καθημερινή βάση για να έχει βελτίωση και μάλιστα μετά το τέλος των προπονήσεων δουλεύαμε και μαζί.

Τον είχα από κοντά, διότι τότε είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ήθελα να τον βοηθήσω στην προσαρμογή του τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά..

Ο Πιερό εκτός από ένας πολύ καλός επιθετικός είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Διατηρούμε ακόμα επαφές και χαίρομαι που ήρθε στην Ελλάδα. Δεν με εξέπληξε η μετέπειτα πορεία του σε Γαλλία και Ισραήλ».

- Για το κορυφαίο αγωνιστικό προσόν του Πιερό και που χρειάζεται περισσότερη δουλειά:

«Τα φυσικά του προσόντα είναι αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Εάν το δει κανείς από κοντά στις προπονήσεις, θα διαπιστώσει πόσο…ντουλάπα είναι, χωρίς αυτό να του στερεί την ταχύτητα.

Από εκεί και πέρα στο Βέλγιο όταν πρωτοήρθε στην Μουσκρόν φαινόταν όταν θέλει δουλειά στην τεχνική και στην πρώτη επαφή με την μπάλα. Και στα δύο δούλεψε και παρουσίασε μεγάλη βελτίωση».

- Για το κατά πόσον θα καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και να βρει…χημεία με την ΑΕΚ:

«Πρόκειται για παίκτη – ψυχολογίας. Θεωρώ πως θα καταφέρει να εγκλιματιστεί και να βοηθήσει με πολλά γκολ την ΑΕΚ» 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.