Header Ads


Αυτό είναι το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ Betsson

Αυτό είναι το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ Betsson


Το νέο όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος.

Το όνομα της εταιρίας Sunel θα πάρει Olympic Hall της Φυλής, το κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ Betsson. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, στη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (17/9). 



Η συμφωνία θα έχει διάρκεια πέντε ετών, με την οψιόν ανανέωσης για άλλα πέντε και όπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω κίνηση, θα προσφέρει ένα ακόμα σημαντικό έσοδο στα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

"Σας ευχαριστώ που έχετε έρθει. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια και με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε. Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε έναν κρίκο. Έχουμ προσθέσει άλλον έναν σημαντικό κρίκο. Μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια και έχουν να κάνουν με τα έργα στο γήπεδο. Έχουμε τελειώσει με τις υποδομές και έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού στην Αττική.



Την διαδικασία την τρέξαμε εδώ και 14 μήνες, ήταν ένα bid contest, καταλήξαμε σε 5 ενδιαφερόμενους και με μεγάλη χαρά συμφωνήσαμε με την Sunel που δεν ήταν η οικονομικότερη αλλά ήταν η συμφερότερη. Μοιραζόμαστε κοινά οράματα", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως η εταιρία Sunel δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών και θα βοηθήσει στην μετατροπή του γηπέδου σε ένα πράσινο ακίνητο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.