Header Ads


Η απάντηση Αλμέιδα σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες (και) με την Athens Kallithea!

Η απάντηση Αλμέιδα σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες (και) με την Athens Kallithea!


Η απάντηση Αλμέιδα σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες (και) με την Athens Kallithea!

Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου



Για το πώς η ΑΕΚ άφησε δυο βαθμούς στο ματς με την Καλλιθέα, τις χαμένες ευκαιρίες και τους τραυματισμούς ενόψει Παναθηναϊκού μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Athens Kallithea:



Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ: «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να νικήσουμε. Ο αντίπαλος έχει δυσκολέψει τα πράγματα σε όλες τις ομάδες. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Όταν ήμασταν πιο ακριβείς υπήρξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στις υπόλοιπες ενέργειες έλειψε η ακρίβεια».

Για τον Μουκουντί που τραυματίστηκε και για τους άλλους τραυματίες: «Ο Μουκουντί αισθάνθηκε μια ενόχληση και ζήτησε αλλαγή. Ο Ρότα ήταν εκτός λόγω ίωσης. Και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε φάση αποκατάστασης. Ήμασταν υποχρεωμένοι να βάλουμε τον Πινέδα δεξί μπακ. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προφανώς και θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος έκανε καλό παιχνίδι».



Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Όταν μιλάμε για κάποιες φάσεις σε χιλιοστά δευτερολέπτου μιλάμε για την αυτοπεποίθηση του κάθε παίκτη. Άλλες φορές καταφέρνουν να βρουν στόχο, άλλες η μπάλα περνάει από κοντά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεδομένων και των απουσιών: «Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε παίκτες που επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους και να μπει στο γήπεδο η ομάδα που θα είναι η καλύτερη δυνατή».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.