Header Ads


Η ΑΕΚ τον απέρριψε στα 18 του και τώρα θέλει 10 εκατ. τουλάχιστον για να τον φέρει!

Η ΑΕΚ τον απέρριψε στα 18 του και τώρα θέλει 10 εκατ. τουλάχιστον για να τον φέρει!


Είχε βρεθεί στη λίστα τόσο της Ένωσης όσο και του Ολυμπιακού αλλά και του Ατρομήτου σε νεαρή ηλικία!

Το πιο παράδοξο της ιστορίας σχετίζεται με το παρελθόν που η ΑΕΚ έχει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. 



Συγκεκριμένα, είχε προταθεί στην Ένωση όταν ήταν 18 ετών και είχαν μάλιστα δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για την απόκτησή του. 

Ωστόσο, οι τότε αρμόδιοι του μεταγραφικού σχεδιασμού, μεταξύ των οποίων και άτομα που εξακολουθούν να έχουν σημαίνοντα ρόλο σε τέτοια θέματα, προτίμησαν να προσπεράσουν την περίπτωσή του.



Σήμερα, ο Φοφανά κοστολογείται κάπου στα 10 εκατ. ευρώ, χρήματα που ίσως όμως δεν είναι αρκετά ακόμα κι αν θέλεις να τα δώσεις από τη στιγμή που ο παίκτης δεν θέλει να δεσμευτεί με τετραετές συμβόλαιο, παίζοντας σε ένα πρωτάθλημα πολύ υποδεέστερο από αυτό της Πρέμιερ Λιγκ και σε ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ακόμα μια απόδειξη ότι το scouting της ομάδας ήταν -και παραμένει, λόγω έλλειψης σωστή δικτύωσης και όχι επειδή οι τρεις scout που εργάζονται σήμερα δεν είναι ικανοί- προβληματικό, από όποιους κι αν δρομολογείται έως την τελική ευθεία μιας υπόθεσης, όταν δηλαδή πρέπει να παρθεί η καθοριστική απόφαση.



Η συνέχεια γνωστή… Ο Φοφανά βρήκε καταφύγιο στη Νορβηγία για χάρη της Μόλντε, εκεί τα «έσπασε», πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι και σήμερα έχει 12 εκατ. ευρώ value.

Μια τελευταία σημείωση εδώ, για να καταδειχθεί το μέγεθος του προβλήματος στο scouting, στην Ελλάδα γενικότερα. Ο Φοφανά προτάθηκε μετά την ΑΕΚ τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Ατρόμητο, όπου επίσης προσπέρασαν την περίπτωσή του. Στερνή τους γνώση, να την είχαν πρώτα…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.