Header Ads


Παίκτης από το Power of Love έχασε μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ λόγω τραυματισμού!

Παίκτης από το Power of Love έχασε μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ λόγω τραυματισμού!


Η εξομολόγηση του Δημήτρη στο Power of Love για την ΑΕΚ συγκίνησε όλους τους τηλεθεατές

Η εξομολόγηση του Δημήτρη στο Power of Love για το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ.



Ο Δημήτρης μπήκε στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love για να εξομολογηθεί πράγματα που τον αφορούν στην Κατερίνα Καραβάτου.

Εκτός από το σχόλιό του σχετικά με τη Σοφία που αποχώρησε από το ριάλιτι, ο παίκτης μίλησε για το μεγάλο του όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής που έληξε άδοξα λόγω τραυματισμών.



«Έχω μεγαλώσει στην Κυψέλη. Έχω μια αδερφή 2μιση χρόνια μικρότερη. Είναι πολύ πιο ώριμη από εμένα, ξεκίνησε να δουλεύει πριν από εμένα. Εγώ είμαι πιο πολύ της οικογένειας. Δεν είμαι μαμάκιας, αλλά... Από 5 χρονών ήμουν με μια μπάλα στο χέρι. Μέχρι τα 17μιση έχω κάνει μόνο θυσίες για τη μπάλα.

Έχω χάσει 5νθήμερες με το σχολείο λόγω της μπάλας. Δεν το έχω μετανιώσει, είχα δώσει focus 100% εκεί. Ένιωθα ότι θα πετύχω και το ήθελα πάρα πολύ. Άπειρες ώρες προπόνησης και γυμναστηρίου. Απλά μερικές αναποδιές που πρέπει να τις έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν είμαστε αθλητές, όπως ένας μεγάλος τραυματισμός ο οποίος μπορεί να σε φέρει πίσω αρκετό καιρό.



Μπορεί να είσαι άλλος μετά, το λιγόρερο είναι να είσαι άλλος. Το κυριότερο είναι ψυχολογικά να σε ρίξει. Εμένα ο πρώτος τραυματισμός ήταν στα 16, όταν είχα πρωτοπάει στην ΑΕΚ, μετά ήμουν δύο χρόνια εντάξει. Μετά ξανάβγαλα τον ίδιο ώμο και χρειάστηκε να χειρουργηθώ», είπε ο Δημήτρης και πρόσθεσε πως τον επηρέασε ψυχολογικά.

Το σχετικό απόσπασμα του Power of Love:



ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.