Header Ads


Πήλιος: «Το έλεγα ότι θα πάρω το βραβείο του MVP»

Πήλιος: «Το έλεγα ότι θα πάρω το βραβείο του MVP»


Ο Σταύρος Πήλιος αναδείχθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ ως ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Έλληνα αριστερό μπακ στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου να το αφιερώνει στη μητέρα του, ενώ αναφέρθηκε κσι στην πίστη που έχει στον εαυτό του και την ομάδα.

Η ΑΕΚ μετρά το κάζο και τον αποκλεισμό από τη Νόα επέστρεψε στις "εργοστασιακές της ρυθμίσεις", ήταν κυριαρχική κόντρα στον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League και με 3-0 έκανε την ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα.



Πρωταγωνιστής για τους "κιτρινόμαυρους" ήταν ο Σταύρος Πήλιος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ σημειώσει το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ μοίρασε και ασίστ για το τρίτο γκολ της ομάδας του με σκόρερ τον Στίβεν Τσούμπερ.

Η ολοκληρώμενη του εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση τον ανέδειξε από τους φιλάθλους της ομάδας ως τον MVP της αναμέτρησης, με τον 23χρονο στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου να αναφέρεται στην απόδοση της Ένωσης και στη μητέρα του, στην οποία αφιέρωσε το επίτευγμά του.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος

"Ήτανε σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά τον αποκλεισμό από τη Νόα και πιστεύω ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πάρω και εγώ το βραβείο του MVP με τη δουλειά που κάνω. Το αφιερώνω στη μητέρα μου που είναι πάντα δίπλα μου και με έχει στηρίξει".




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.