Header Ads


Μεγάλη ανησυχία στην CosmoteTV για την ποιότητα μετάδοσης του Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ

Μεγάλη ανησυχία στην CosmoteTV για την ποιότητα μετάδοσης του Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ


Η CosmoteTV δίνει μάχη με τον χρόνο για να καλύψει τις αδυναμίες της ισπανικής παραγωγής του αγώνα που θα μεταδώσει απόψε.

Μια μάχη με τον - ελάχιστο - χρόνο δίνει η CosmoteTV για να καλύψει όσες αδυναμίες είναι δυνατόν να καλυφθούν εξ αποστάσεως για την ισπανική παραγωγή του αγώνα Ίντερ ντ’ Εσκάλδες - ΑΕΚ στις 19.30 σήμερα.


21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων κλείστηκε την τελευταία στιγμή, με την CosmoteTV να πληρώνει πολύ ακριβότερα από την συνηθισμένη μέση τιμή προκειμένου να καταφέρει να προσφέρει την μετάδοση του αγώνα στους συνδρομητές της. 

Η Ίντερ ντ’ Εσκάλδες και οι Ισπανοί παραγωγοί όμως φαίνεται ότι ήταν προετοιμασμένοι μόνο για να εισπράξουν το αντίτιμο και όχι για να οργανώσουν μια τηλεοπτική παραγωγή ικανοποιητικών προδιαγραφών - τέτοια που να εγγυάται ότι ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί χωρίς προβλήματα.

Στην CosmoteTV υπάρχει ανησυχία για την ποιότητα της τηλεοπτικής μετάδοσης διότι η παραγωγή της μετάδοσης θα γίνει από ισπανική εταιρεία παραγωγής σε ένα γήπεδο, το Estadi Nacional της Ανδόρας, το οποίο είναι αμφίβολο αν έχει ή όχι τις τεχνολογικές υποδομές για να ευνοήσει μια τηλεοπτική παραγωγή.



Η μη έχουσα προηγούμενη εμπειρία Ίντερ ντ’ Εσκάλδες και το γεγονός ότι η CosmoteTV δεν έχει δυνατότητα άμεσης επιτόπιας παρέμβασης για την βελτίωση των προδιαγραφών της παραγωγής δημιουργούν μεγάλη ανησυχία για την ποιότητα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.