Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ και πρώην άσος του Ολυμπιακού!

Στη λίστα της ΑΕΚ και πρώην άσος του Ολυμπιακού!


Δύο δυνατές περιπτώσεις παικτών "παίζουν" για την Ένωση, με τον ένα μάλιστα να έχει περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία τσεκάρει και πρώην άσο του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή της.



Μεταγραφικός οργασμός στην ΑΕΚ Betsson, αφού οι κιτρινόμαυροι κινούνται σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Μετά την βόμβα με τον Χάντερ Χέιλ, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά βρίσκεται στην τελική ευθεία, η Ένωση πάει και για σέντερ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να πλαισιώσει τον Γκόλντεν με έναν παίκτη που θα έχει αθλητικά προσόντα και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αμερικανό. Οι τελικοί δύο υποψήφιοι είναι ο Ραϊκουάν Γκρέι και ο γνωστός μας Κεμ Μπιρτς.




O Γκρέι είναι ένας undersized mobile σέντερ (2.03, 25) με αθλητικά στοιχεία και με την ικανότητα να βάζει την μπάλα στα παρκέ. Είναι καλός αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις της ρακέτας. Την περσινή χρονιά βρισκόταν στους Σπερς, όπου αγωνίστηκε σε αγώνες του ΝΒΑ με 7.7 πόντους μέσο όρο και άλλους 43 στην G-League με 15.4 πόντους ανά αγώνα.



Ο Κεμ Μπιρτς δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις, καθώς είναι γνωστός από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό πρωτάθλημα


Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην Ευρώπη και την Χιρόνα, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε για 12 παιχνίδια στην Ισπανική Λίγκα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα καλείται να διαλέξει έναν από τους δύο, καθώς ο Γκρέι είναι πιο φρέσκος και στο προφίλ των παικτών που θέλει ο Σάκοτα από πλευράς ηλικίας και διάθεσης για εξέλιξη, ενώ ο Μπιρτς έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και είναι πιο έμπειρος. 

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα παρθεί η τελική απόφαση με τον Γκρέι να έχει αυτήν την στιγμή το προβάδισμα.

Φυσικά η ΑΕΚ δεν σταματάει εκεί, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία και για φόργουορντ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.