Header Ads


Αποκάλυψη από Τουρκία: «Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Μαζουακού!»

Αποκάλυψη από Τουρκία: «Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Μαζουακού!»


Ο Σερκάν Ντικμέ με ανάρτηση του στο «Χ» συνδέει τον αριστερό μπακ της Μπεσίκτας - και πρώην του Ολυμπιακού - με την Ενωση

Προσπάθεια για να αποκτήσει τον Αρτούρ Μαζουακού καταβάλει η ΑΕΚ συμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σερκάν Ντικμέ. Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο «Χ» σημειώνει πως η Ενωση  ενδιαφέρεται για τον αριστερό μπακ της Μπεσίκτας ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.



«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις προσπάθειές της για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού. Ο Μαζουακού είναι ανοικτός στην πρόταση. Η Μπεσίκτας θέλει να πάρει κάποια χρήματα, ενώ δουλεύει εδώ και κάποιο διάστημα τη μεταγραφή ενός ξένου αριστερού μπακ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας έχει εναλλακτικές έτοιμες σε περίπτωση που ο Μαζουακού φύγει», αναφέρει ο Τούρκος ρεπόρτερ στην ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε πως ο 30χρονος Κονγκολέζος διεθνής αριστερός μπακ, που έχει και γαλλική υπηκοότητα, είχε πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι του 2016. 



Το 2022 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπεσίκτας, η οποία το περσινό καλοκαίρι τον είχε κάνει δικό της έναντι 2 εκατ ευρώ. Με την τουρκική ομάδα την τελευταία διετία ο Μαζουακού μετράει 62 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.