Header Ads


Μεταγραφή έκπληξη από Ισπανία με επιθετικό «ψήνει» η ΑΕΚ;

Μεταγραφή έκπληξη από Ισπανία με επιθετικό «ψήνει» η ΑΕΚ;


Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον επιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο

Όλο το βάρος της ΑΕΚ έχει πέσει τις τελευταίες μέρες, στην προσπάθεια για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η εκκρεμότητα της απόκτησης ενός σέντερ φορ. 



Δουλεύει περιπτώσεις φορ και επί της ουσίας αυτό που περιμένει, είναι να πάρει απαντήσεις. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ανάμεσα σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι και του Ραούλ Ντε Τομάς.

Υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο οποίο ο 30χρονος Ισπανός φορ ψάχνει τον τρόπο για να φύγει από την Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται. Η ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ "κυνηγάει" την περίπτωση του, όμως είναι "αγκάθι" τουλάχιστον προς το παρόν, οι πολύ υψηλές αποδοχές του παίκτη.



Από την ΑΕΚ τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα. Όμως το γεγονός πως εδώ που έχουν φτάσει, δεν το "καίνε", σημαίνει τουλάχιστον πως ο Ντε Τομάς, είναι μέσα σ' αυτές τις περιπτώσεις που δουλεύει η ομάδα τα τελευταία 24ώρα. Χωρίς πάντως δεδομένα να είναι η μοναδική. 

Όμως η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία, πως η μεταγραφική περίοδος λήγει τις επόμενες ώρες στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.