Header Ads


Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αραούχο;

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αραούχο;


Ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Super League!

Ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει χωρίς ομάδα μετά το "διαζύγιό" του με την ΑΕΚ, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει άμεσα, ενώ φήμες κάνουν λόγο για μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα.



Τι «παίζει» με τον Αργεντινό επιθετικό και την ομάδα της Θεσσαλονίκης;

Ο Χουάνκαρ δεν είναι ο μοναδικός μέχρι πρότινος σουπερλιγκάτος παίκτης, με τον οποίο ο Άρης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ημέρες.

Την ώρα που οι συζητήσεις με τον Ισπανό αριστερό μπακ δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο εσχάτως η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρεί ανοιχτό κανάλι (και) με τον Σέρχιο Αραούχο.



Το ημερολόγιο γράφει 19 Αυγούστου, ο Αργεντινός επιθετικός εξακολουθεί να παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από το τέλος της θητείας στην ΑΕΚ και «σκαλίζει» την προοπτική της συνέχισης της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη.

Με το Λορένς Μορόν να αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό (πρώτης γραμμής) στο ρόστερ των «κιτρίνων», ο Αραούχο μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον ποιοτική λύση για τον Άκη Μάντζιο, έστω κι αν των επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα στην  ο Ένωση,«Τσίνο» καθιερώθηκε να παίζει ως δεύτερος επιθετικός.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.