Header Ads


Πήλιος: «Δείξαμε από τι ατσάλι είναι φτιαγμένη η ΑΕΚ»

Πήλιος: «Δείξαμε από τι ατσάλι είναι φτιαγμένη η ΑΕΚ»


Ο Σταύρος Πήλιος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ έδειξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ από τι ατσάλι ήταν φτιαγμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος στην COSMOTE TV: 



Για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα στα Σπάτα τον αποκλεισμό: Θέλαμε αυτή την αντίδραση, γιατί θέλαμε πολύ να παίξουμε στο League Phase του Conference League. Η ομάδα ποτέ δεν έπεσε, ο προπονητής ήταν εκεί δίπλα μας, όλοι υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Είπαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Η εμφάνιση δείχνει από τι ατσάλι είναι φτιαγμένη η ΑΕΚ.

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ: "Ήταν πολύ καλό το presssing στο πρώτο ημίχρονο. Έπεσε λίγο στο δεύτερο γιατί ήταν λογικό το σκορ. Σημασία έχει η νίκη, δείξαμε από τι είμαστε φτιαγμένοι και ξεκινάμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα".



Για τη δική του εμφάνιση: "Το περίμενα πώς και πώς. Ήθελα πάρα πολύ. Έγινε με τον καλύτερο τρόπο και έγινα χαρούμενος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ. Ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύεται, όπως και τους συμπαίκτες μου".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.