Header Ads


Το ανακοίνωσε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Πετρούνιας - "Γι’ αυτό έχασα το Χρυσό"

Το ανακοίνωσε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Πετρούνιας - "Γι’ αυτό έχασα το Χρυσό"


Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην τεράστια καριέρα του. Με έξοχη εμφάνιση στον τελικό των κρίκων του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 15,100 βαθμούς.

Ο Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών, παγκοσμίως, στον πίνακα μεταλλίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα, μετά το χρυσό που είχε στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο, το 2021. 

21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Πετρούνιας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του, με τον επόμενο στόχο να είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λος Άντζελες. Προς το παρόν, όπως είπε χρειάζεται ένα διάλειμμα για να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του!

Αναλυτικά όσα είπε:



«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω! Ήρθα γι' αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. 

Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά Θα μπορούσα να ισοβαθμίσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. 



Τεχνικά ήμουν άρτιος. Αλλά σήμερα ήταν η πρώτη προσγείωση που δεν κάνω βήμα. Είναι μία ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Το απόλαυσα πολύ αυτό το ταξίδι. Στεναχωριέμαι για τον Σαμίρ που είναι φίλος μου. Όλες οι θέσεις σε έναν τελικό είναι τιμητικές. Είναι θέμα της στιγμής και ποιος έμεινε πιο ψύχραιμος. Είμαστε χαρούμενοι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.