Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Λαμέλα και Περέιρα ενόψει Νόα!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Λαμέλα και Περέιρα ενόψει Νόα!


Η ΑΕΚ έχει δώσει δύο επίσημα παιχνίδια μέχρι σήμερα για την νέα σεζόν, αυτά με την Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες, με τις δύο πιο σημαντικές μεταγραφές της να είναι εκτός. Τον Έρικ Λαμέλα και τον Ρομπέρτο Περέιρα. 

Αμφότεροι ήταν εκτός λίστας για τα ματς με την ομάδα της Ανδόρας, με τον Λαμέλα να αντιμετωπίζει και πρόβλημα με ίωση. 

21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Ωστόσο, τώρα και οι δύο είναι πανέτοιμοι, έχουν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους, είναι στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Νόα (όπως και ο Στίβεν Τσούμπερ), δουλεύουν καθημερινά σε φουλ ρυθμούς και η αλήθεια είναι ότι κάνουν από day 1 τη διαφορά στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός που κάνει μεγαλύτερη αίσθηση με την πληθωρική παρουσία του στο γήπεδο είναι ο Έρικ Λαμέλα. 



Με ένταση στο παιχνίδι του, υψηλό επίπεδο τεχνικής και συνεχείς απειλές από τον ίδιο στο τέρμα, καταφέρνει να κάνει διακριτή την ποιότητα του στο χορτάρι. 

Μέχρι στιγμής ο Αλμέιδα τον χρησιμοποιεί πίσω από τον σέντερ φορ και υπάρχει πρόθεση να τον διατηρήσει εκεί. Οπότε όταν θα λογίζεται βασικό μέλος της 11άδας, θα… καπαρώσει την θέση του ελεύθερου επιθετικού.



Αναφορικά με τον Ρομπέρτο Περέιρα και αυτός βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και με την ποιότητα του δίνει πράγματα που έλειπαν από την ΑΕΚ και τον κάνουν να ξεχωρίζει. Οι σκέψεις και οι πράξεις του Αλμέιδα μέχρι σήμερα στις προπονήσεις, δείχνουν ότι ο Αργεντίνος θα παίζει στα δύο άκρα της επίθεσης κατά κύριο λόγο.

Ωστόσο, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι με την Νόα την Τρίτη, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Conference League, ο Λαμέλα και ο Περέιρα δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα της Ένωσης. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τα Σπάτα, ο Αλμέιδα έχει πρόθεση να διατηρήσει τους παίκτες που έπαιξαν στα ματς με την Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες και έχουν ρυθμό. Και θέλει να βάλει σταδιακά τους δύο συμπατριώτες του στην 11άδα, ενώ είναι πιθανότερο να τους δούμε ως αλλαγή στην εξέλιξη του ματς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.