Header Ads


Πόσα χιλιόμετρα ήταν η ταχύτητα του ανέμου στο γκολ που δέχτηκε ο Στρακόσα

Πόσα χιλιόμετρα ήταν η ταχύτητα του ανέμου στο γκολ που δέχτηκε ο Στρακόσα


Τελικά, πόσο ρόλο έπαιξε ο αέρας στο απίθανο γκολ που δέχτηκε ο Στρακόσα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην ήττα-σοκ της ΑΕΚ από τη Νόα στην Αρμενία;

Ακόμα μοιάζει σαν... fake news η κακόγουστο αστείο, αλλά είναι αλήθεια. Η ΑΕΚ κατάφερε να γνωρίσει την ήττα από τη Νόα και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά (3-1) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αρμενία για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League. Και τώρα... τρέχει να μαζέψει την κατάσταση στη ρεβάνς, προκειμένου να γλιτώσει το απόλυτο κάζο.



Η ΑΕΚ γενικότερα πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση, αλλά ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε σαν να πάλευε περισσότερο για να χάσει το ματς παρά για να το νικήσει. 

Ανασταλτικά ήταν τραγική, επιθετικά ήταν άχρωμη και κάπως έτσι ήρθε αυτή η σοκαριστική ήττα που την έβαλε σε μπελάδες. Σε μία βραδιά που σημαδεύτηκε από ένα απίθανο γκολ, που το βλέπουμε μία φορά στα είκοσι χρόνια.



Γιατί σαν να μην της έφτανε της Ένωσης ο ίδιος ο κακός της εαυτός, είχε κόντρα και την τύχη. Η μάλλον για την ακρίβεια τον άνεμο, αφού αυτός έπαιξε σημαντικό ρόλο (;), για να δούμε την ομάδα από τη Αρμενία να κάνει το 2-1 με γκολ που έβαλε ο τερματοφύλακας Τσαντσάρεβιτς με βολέ από τη δική του περιοχή!

Πόσο ρόλο έπαιξε, όμως, πραγματικά ο αέρας;

Αυτό είναι ένα ερώτημα, που χρειάζεται να απαντηθεί, γιατί από χθες μία μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει διχαστεί. Άλλοι ασκούν έντονη κριτική στον Στρακόσα, χρεώνοντας σε εκείνον δηλαδή το γκολ ή έστω τη μεγαλύτερη ευθύνη και άλλοι του δίνουν ελαφρυντικό, υποστηρίζοντας πως ο αέρας ήταν εκείνος που έφερε αυτό το απίθανο γκολ.



Με μία ματιά στις μετεωρολογικές ιστοσελίδες μπορούμε να δούμε αν ο άνεμος ήταν τόσο ισχυρός, ώστε να έχει πράγματι άλλοθι ο Αλβανός τερματοφύλακας. Την ώρα του γκολ, η ταχύτητα του ανέμου ήταν στα 33 χιλιόμετρα. Και τα 33 χλμ. την ώρα θεωρείται ισχυρός άνεμος και ένα επίπεδο κάτω από τον σφοδρό. Ένας ισχυρός άνεμος μπορεί να κουνήσει τα μεγάλα κλαδιά ενός δέντρου, ενώ μια ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά δυσκολίας.

Αυτό λοιπόν αποδεικνύει ότι ο άνεμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη φάση αυτού του απίθανου γκολ που δέχτηκε ο Στρακόσα στη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα, που οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να αφήσουν πίσω τους και να διορθώσουν την κατάσταση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.