Header Ads


«Ασπίδα» προστασίας Αλμέιδα σε Στρακόσα: «Έχουμε υπογράψει δύο πολύ μεγάλους τερματοφύλακες - Να τους δείξουμε εμπιστοσύνη για να έχουν αυτοπεποίθηση»

«Ασπίδα» προστασίας Αλμέιδα σε Στρακόσα: «Έχουμε υπογράψει δύο πολύ μεγάλους τερματοφύλακες - Να τους δείξουμε εμπιστοσύνη για να έχουν αυτοπεποίθηση»


Ασπίδα προστασίας στον Θωμά Στρακόσα από τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Τι είπε για τον Αλβανό διεθνή, αλλά και τον Μπρινιόλι

Ασπίδα προστασίας στον Θωμά Στρακόσα, αλλά και στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ άπλωσε στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Νόα ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα.



Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δέχθηκε ερώτηση για την ψυχολογική κατάσταση του Στρακόσα μετά τα δύο λάθη στο πρώτο ματς με την Νόα, αλλά και για το αν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί γκολκίπερ και ήταν ξεκάθαρος.

«Έχουμε υπογράψει δύο πολύ μεγάλους τερματοφύλακες. Που να περιμένει ο ένας να τραυματίζεται στο ζέσταμα πριν το παιχνίδι και ο δεύτερος προέρχεται από ένα Εuro με καλά παιχνίδι και ξαφνικά περνάει αυτή τη φάση», είπε αρχικά ο Αλμέιδα.



«Έχουμε πολύ μεγάλους τερματοφύλακες και πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη για να έχουν αυτοπεποίθηση», επισήμανε στην συνέχεια ο Pelado.

«Έχουμε αντιληφθεί τα συλλογικά και τα ατομικά λάθη. Να θυμίσω απλά ότι και στο πρώτο παιχνίδι ο Στρακόσα είχε ασίστ και σημαντικές επεμβάσεις πριν κάνει το λάθος. Όταν κάποιος κάνει λάθος, ο κόσμος αρχίζει και μιλάει. Αρχίζει να κριτικάρει και ακούγονται ότι είσαι η απόλυτη καταστροφή. Εμείς αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα, αυτό που είχαμε καταφέρει ήταν αυτή η ένωση που υπήρχε και ο σεβασμός παρά τα λάθη. Όποιος ρισκάρει θα κάνει και λάθος», είπε ακόμη ο Αλμέιδα.



«Πρέπει να καταλάβουμε τις στιγμές. Κάποιος που έχει περισσότερη εμπειρία και έχει ζήσει και σε άλλα μέρη τότε αρχίζω και καταλαβαίνω τις διαφορετικές στιγμές. Αυτό βγαίνει μέσω δουλειάς, μέσω εμπιστοσύνης που δείχνεις και κυρίως μέσω της δουλειάς μας που έφερε την ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Θα έδειχνε αδυναμία από τη δική μας πλευρά να πιστέψουμε όλα αυτά. Η πιο εύκολη απάντηση είναι ότι το κακό πάντα επαναλαμβάνεται. Όπως πολλές φορές επαναλαμβάνεις κάτι καλά, τότε αυτό μπορεί να γίνει και στο κακό και τότε αυτό μένει», κατέληξε ο Αλμέιδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.