Header Ads


Το «τετ-α-τετ» Αλμέιδα με Περέιρα και Λαμέλα!

Το «τετ-α-τετ» Αλμέιδα με Περέιρα και Λαμέλα!


Οι δυο Αργεντινοί είναι πλέον πανέτοιμοι για να μπουν κανονικά στο rotation της ΑΕΚ και ο τεχνικός της Ένωσης έχει ήδη συζητήσει αναλυτικά μαζί τους για τα αγωνιστικά δεδομένα

Με την κίνηση για την ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ ακόμα να εκκρεμεί, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή οι δυο ποιοτικότερες προσθήκες της ΑΕΚ στο φετινό καλοκαίρι, είναι ο Έρικ Λαμέλα και ο Τούκου Περέιρα. 



Αμφότεροι εξαιρετικά ποιοτικές λύσεις για την μεσοεπιθετική γραμμή της Ένωσης, που όμως ήρθαν στην ομάδα χωρίς να έχουν κάνει καθόλου καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Λαμέλα έχει πάρει ήδη αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς της ΑΕΚ, αλλά μόνο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο των παιχνιδιών. Το ίδιο και ο Περέιρα, αλλά με πολύ πιο περιορισμένες παρουσίες και χρόνο. 



Αμφότεροι ακόμα δεν έχουν μπει σε κανένα ματς στην βασική ενδεκάδα. Οι μετρήσεις τους και η αγωνιστική τους εικόνα στα Σπάτα, αυτό που δείχνουν, είναι πως πλέον έχουν κερδίσει το χαμένο έδαφος ως προς το κομμάτι της ετοιμότητας. Ειδικά ο Λαμέλα, που έδειχνε έτσι κι αλλιώς από την αρχή πιο μπροστά από τον Περέιρα.

Ο Αλμέιδα έτσι κι αλλιώς κουβεντιάζει κατ' ιδίαν μ' όλους τους ποδοσφαιριστές του. Όμως πολύ περισσότερο με τους δυο Αργεντινούς, με τους οποίους έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και αυτός εξάλλου είναι και ο βασικός λόγος που προτίμησαν την ΑΕΚ. 



Ο Πελάδο έχει μιλήσει τόσο με τον Λαμέλα, όσο και με τον Περέιρα. Όχι φυσικά για να τους ενημερώσει πότε θα μπουν στην ενδεκάδα, αλλά για τα αγωνιστικά δεδομένα. Και για τους ρόλους στους οποίους προορίζει τον καθένα.

Όσο για την βασική ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανό ο Λαμέλα να ξεκινήσει βασικός στην Λιβαδειά στο ματς της Κυριακής. 

Αυτό έχει δείξει ο Αλμέιδα στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Όπως και είναι σχεδόν δεδομένο πως θα πάρει και μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ο Περέιρα. 

Με τους δυο παίκτες πάντως, να έχουν ήδη κάνει κουβέντα με τον Αλμέιδα και να ξέρουν ακριβώς που... βαδίζουν. Ενώ θα τους βοηθήσει αρκετά και αυτό το διάστημα της διακοπής, που θα είναι σαν μια μίνι προετοιμασία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.