Header Ads


Όλα τα δεδόμενα για ΑΕΚ και Ραούλ Ντε Τομάς!

Όλα τα δεδόμενα για ΑΕΚ και Ραούλ Ντε Τομάς!


Ποιες είναι ετήσιες αποδοχές του 29χρονου επιθετικού της Ράγιο Βαγιεκάνο - Ποια προτεραιότητα έχει ο ίδιος

Σε ποιο ύψος κυμαίνονται οι ετήσιες αποδοχές του 29χρονου επιθετικού της Ράγιο Βαγιεκάνο; Σε τι…φεγγάρι βρίσκεται στους Μαδριλένους και ποια προτεραιότητα βάζει ο ίδιος; Ποιο είναι το αγωνιστικό προφίλ και ποιο δικό του πρόσωπο αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα; 



Το όνομα του Ραούλ Ντε Τομάς «συνδέουν» με την ΑΕΚ τα media στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Ένωση φέρεται να κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή (με οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμύρια ευρώ) που απορρίφθηκε από την Ράγιο Βαγιεκάνο.



Ο Ραούλ Ντε Τομάς έχει συμβόλαιο που…τρέχει με το ισπανικό κλαμπ μέχρι το 2027 κι ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ξοδεύτηκαν συνολικά 50 εκατομμύρια ευρώ plus (!) για τις αγορές των δικαιωμάτων του.

Το καλοκαίρι του ΄19 η Μπενφίκα τον πήρε με 20 εκατομμύρια από την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Γενάρη του ΄20 η Εσπανιόλ τον έβαλε στο ρόστερ της έναντι 22,5 εκατ., ενώ τον Σεπτέμβριο του ΄22 η Ράγιο Βαγιεκάνο τον αγόρασε με 11 εκατ. ευρώ.



Τη φετινή σεζόν δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά αγωνιστικά πλάνα των Μαδριλένων, κάτι που πιστοποιείται κι από το γεγονός πως στα τρία πρώτα παιχνίδια της La Liga δεν πήρε λεπτό συμμετοχής και βρέθηκε στο ένα εξ αυτών στον πάγκο και στα άλλα δύο εκτός αποστολής.

Τα 2,5 εκατ. ευρώ συμβόλαιο και ο…Πατρινός αδερφός

Ο Ραούλ Ντε Τομάς «καθαρίζει» πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ (net) στην Ράγιο κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, παρά τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν εν τούτοις δεν δείχνει διάθεση πρόωρης αποχώρησης από την ισπανική ομάδα, έχοντας συν τοις άλλοις και σημαντικούς προσωπικούς λόγους να επιθυμεί τη συνέχιση της καριέρας του στην Ισπανία.

Σημειωτέων πως «κουβαλά» πλέον όχι το πρώτο, αλλά το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο του κλαμπ, έπειτα από εκείνο του (new entry) Χάμεσς Ροντρίγκες, ενώ ο αδερφός του, Ρούμπεν Ντε Τομάς (φωτ. ) αγωνίζεται στην Παναχαϊκή και πιο παλιά έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου.

Το αγωνιστικό προφίλ

Σύμφωνα με τις αγωνιστικές συστάσεις που συνοδεύουν τον Ραούλ Ντε Τομάς, πρόκειται για έναν aggressive επιθετικό, ιδιαίτερα κινητικό εντός κι εκτός περιοχής. Διαθέτει καλά ξεμαρκαρίσματα κι έχει την ικανότητα να παίζει και με την πλάτη, έχοντας αίσθηση του χώρου.

Το…σκάλισμα του Λυμπερόπουλου

Και κάτι τελευταίο: το καλοκαίρι του ‘΄18 ο τότε τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, «σκάλισε» την προοπτική μεταγραφής του Ραούλ Ντε Τομάς στην Ένωση, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία ανήκε τον παραχώρησε ως δανεικό στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.