Header Ads


Προπονητής Νόα: «Σταθήκαμε τυχεροί, πολύ δυνατή η ΑΕΚ, αλλά θα πάμε στην Αθήνα για πρόκριση!»

Προπονητής Νόα: «Σταθήκαμε τυχεροί, πολύ δυνατή η ΑΕΚ, αλλά θα πάμε στην Αθήνα για πρόκριση!»


Αισιόδοξος ο προπονητής της Νόα ενόψει της ρεβάνς στην «OPAP Arena»

Στον τρόπο που κατάφερε η ομάδα του επικρατήσει της ΑΕΚ και την αισιοδοξία ότι μπορεί να πανηγυρίσει και στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρθηκε ο Ρούι Μότα.



Για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Νόα επί της ΑΕΚ και την πίστη ότι μπορεί να γίνει θεμέλιο πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League μίλησε ο Ρούι Μότα.

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Νικήσαμε επειδή οι παίκτες πίστευαν ότι μπορούν να νικήσουν, δούλεψαν σκληρά γι’ αυτό. Δεν μου άρεσε το πρώτο μας ημίχρονο γιατί δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά αμυντικά οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα», είπε αρχικά ο τεχνικός των Αρμένιων. Και συνέχισε:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ από μια κατάσταση, στην οποία ξέραμε ότι ήταν δυνατοί οι αντίπαλοι. Είναι σωματικά πολύ δυνατοί, επίσης έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που δημιουργούν καταστάσεις. Βάλαμε τα δυνατά μας για να προετοιμαστούμε για τέτοιες καταστάσεις. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά μετά, νομίζω, η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά.



Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το πετύχαμε. Τα καταφέραμε και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ήμασταν καλύτεροι, ελέγχαμε περισσότερο την μπάλα στα δικά μας πόδια, δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά.
Σταθήκαμε και τυχεροί με το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα. Φυσικά, αυτό είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα ένα ματς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.