Header Ads


Γκαγκάτσης για Μαρινάκη: «Συνεργαζόμαστε μέχρι στιγμής καλά, δεν έχω κανένα παράπονο»

Γκαγκάτσης για Μαρινάκη: «Συνεργαζόμαστε μέχρι στιγμής καλά, δεν έχω κανένα παράπονο»


Στην συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Συγκεκριμένα ο Γκαγκάτσης κληθείς να σχολιάσει παλιότερες δηλώσεις του για τον Μαρινάκη επισήμανε: «Και όταν ήταν πρόεδρος της Λίγκας συνεργαζόμασταν (με τον κ. Μαρινάκη) και τώρα. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορεί να φύγει από την ΕΠΟ. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και δεν θα το απαρνηθώ αυτό. Φυσικά και συνεργαζόμαστε μέχρι στιγμής καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον πρόεδρο της Λίγκας και ούτε αυτός από εμένα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα θέματα».



«Υπερισχύει η ιδιότητά μου ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτή η διοίκηση ήρθε για να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Ήρθαν 3 άνθρωποι (ΚΕΔ). Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν. Καταλαβαίνω την πίεση για τις ομάδες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει σε όλους», ανέφερε ακόμη ο Γκαγκάτσης.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε επίσης τόσο στον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και στον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.



«Αναμορφωτής και ευεργέτης της ΑΕΚ, πέτυχε όσα δεν πέτυχε κανείς», είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Γκαγκάτσης, ενώ για τον Μάριο Ηλιόπουλο υποστήριξε πως «δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Προσπαθεί να κάνει το ακατόρθωτομ να ξεπεράσει τον Μελισσανίδη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε: «Δεύτερος πατέρας. Αυτός με διαμόρφωσε ως άνθρωπο. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτόν. Πάρα πολλές φορές μου έλεγε τα ελαττώματά μου και πώς λειτουργώ με βάση τα συναισθήματά μου», ενώ για τον Γιάννη Αλαφούζο υποστήριξε: «Κύριος. Αδικημένος πρώτα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.