Header Ads


Προχωρημένες επαφές για επιθετικό η ΑΕΚ!

Προχωρημένες επαφές για επιθετικό η ΑΕΚ!


Δεν παίζει μόνος του ο Φοφανά, χτυπάει κι άλλες δυνατές περιπτώσεις η Ένωση

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές για να κλείσει τον σέντερ φορ που θέλει, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. 



Η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες και ιδίως τις τελευταίες ώρες, μετά και το κλείσιμο των αγορών στα μεγάλα πρωταθλήματα, κινείται ουσιαστικά και φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε μία δυνατή μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσής της.

Οι επαφές που έχουν γίνει είναι πάρα πολλές και φαίνεται να κορυφώνονται, με αρκετές περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων που έδειχναν μέχρι πριν λίγο καιρό δύσκολες, τώρα να ξεκλειδώνουν… Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ έχει «χτυπήσει» παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και έναν τέτοιο θέλει και προσπαθεί να φέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια τα επόμενα 24ώρα.



Μία, λοιπόν, περίπτωση επιθετικού υψηλού επιπέδου φαίνεται αυτή τη στιγμή να κερδίζει έδαφος… Αν αποκτήσει η ΑΕΚ τον παίκτη, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, η περίπτωση να προχωρήσει ενεργά και του Φοφανά θα υπάρχει, αλλά στη λογική πως θα συνδέεται με πιθανή πώληση του Λιβάι Γκαρσία.

Φυσικά αν η ΑΕΚ καταφέρει να ξεκλειδώσει γρήγορα την πολύ δύσκολη περίπτωση Φοφανά τότε μπορεί κάλλιστα το δίδυμο της ΑΕΚ για την σεζόν να είναι το Γκαρσία - Φοφανά.



Εν κατακλείδι: Η ΑΕΚ έχει μιλήσει με «δυνατά» φορ τις τελευταίες ημέρες, έχουν «ξεκλειδώσει» κάποιες περιπτώσεις εξ αυτών και όλα είναι ανοικτά για το ποιος θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα αφού ο Ματίας Αλμέιδα εχει δώσει το οκ για πάνω απο μια περιπτώσεις και βέβαια το «πράσινο φως» έχει ανάψει και ο Μαριος Ηλιοπουλος! 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.