Header Ads


Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα με Νόα!

Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα με Νόα!


Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την ρεβάνς της Πέμπτης με μοναδικό στόχο να ανατρέψει το αποτέλεσμα της Αρμενίας - Τα δεδομένα για σχήμα, πρόσωπα και την τακτική της ομάδας

Η ΑΕΚ έχει έναν «τελικό» μπροστά της την Πέμπτη απέναντι στη Νόα στοχεύοντας σε μόνον ένα πράγμα: 



Να μπορέσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Αρμενία για να πάρει την πρόκριση στα Play Off του Conference League που ειναι (και) το ζητούμενο. 

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων μπαίνει στην τελική ευθεία και θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες όπου ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να ανοίξει και τα χαρτιά του για τις επιλογές όσον αφορά την ενδεκάδα. 



Δεδομένα μπορούμε να πούμε όμως πως η ΑΕΚ θα είναι πολύ πιο επιθετική από το πρώτο δευτερόλεπτο συγκριτικά με την Αρμενία, πιο aggressive και θα επιχειρήσει με την πίεση που θα βάλει και το πρέσινγκ που θα ασκήσει να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα δώσει ψυχολογική ώθηση. 

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι να δούμε και κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και ενδεχομένως ένα πιο επιθετικό σχήμα. 



Για παράδειγμα η επιστροφή του Χατζισαφί στο αριστερό άκρο αντί του Κάλενς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και μεσοεπιθετικά με τη χρησιμοποίηση από την αρχή είτε του Λαμέλα, είτε του Περέιρα, είτε του Κοιτά. Βεβαίως υπάρχουν και κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα που είναι δεδομέμενες. 

Ο Στρακόσα θα είναι στα δοκάρια, οι Βίντα-Μουκουντί στην άμυνα, ο Ρότα δεξιά, οι Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, ο Ελίασον στο δεξί φτερό και ο Λιβάι Γκαρσία στη γραμμή κρούσης. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.