Header Ads


Ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Αλμειδα με ΟΦΗ!

Ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Αλμειδα με ΟΦΗ!


Ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού για πρώτη φορά - Ποιος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο

Ο Αργεντινός τεχνικός θα προχωρήσει σ’ αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ (18/8, 22:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επιστρέφει και ο Γκαρσία.



Αλλαγές για να παρουσιάσει μια ΑΕΚ φρεσκαρισμένη για την πρεμιέρα της Super League, μ’ αντίπαλο τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα κάνει ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός το προανήγγειλε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Νόα, ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για το ματς με τον ΟΦΗ, παρότι δεν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεση του, για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό απ’ τη Νόα στην Ευρώπη.



Τώρα, για τον αριθμό των αλλαγών και σε ποιες θέσεις θα το κρίνει η τελευταία σημερινή προπόνηση της ομάδας, αλλά φαίνεται πως μια απ’ τις αλλαγές θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, που αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σε φουλ ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα για το αυριανό αγώνα.

Απ’ εκεί και έπειτα, δεν αποκλείεται να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Οντουμπάτζο, ο Λαμέλα, ο Κοϊτά ακόμα και ο Περέιρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.