Header Ads


Το «μήνυμα» που έστειλε ο Πινέδα μέσα από την επίσημη φωτογράφιση της ΑΕΚ

Το «μήνυμα» που έστειλε ο Πινέδα μέσα από την επίσημη φωτογράφιση της ΑΕΚ


Ο Μεξικανός μέσος επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο, για να τον αποθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Μήνυμα... αγάπης έστειλε ο Ορμπελίν Πινέδα με τη στάση του στην επίσημη φωτογράφιση της ΑΕΚ. Ο Μεξικανός για τον οποίο αυτό το καλοκαίρι έχει χυθεί πολύ μελάνι εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Μοντερέι και των δηλώσεων του εκπροσώπου του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στη διαδικασία και φωτογραφήθηκε στέλνοντας καρδούλες, κάτι που το κάνει συχνά, ακόμα και στους πανηγυρισμούς του.



Υπενθυμίζεται, ότι μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Αρμενία και τις εμπρηστικές δηλώσεις του μάνατζερ του Μεξικανού, ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέβηκε στα Σπάτα και «τράβηξε» το αφτί του παίκτη.

Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! 



Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;".

Η απάντηση του Πινέδα ήταν καταφατική: "Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ".
Αμέσως μετά Ηλιόπουλος και Πινέδα έσφιξαν τα χέρια και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έστειλε τον Πινέδα στον Αλμέιδα για να του πει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και ότι δε σκέφτεται πια τίποτε άλλο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.