Header Ads


Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Βινίσιους: «Η ΑΕΚ δείχνει ενδιαφέρον!»

Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Βινίσιους: «Η ΑΕΚ δείχνει ενδιαφέρον!»


Ο μάνατζερ του Κάρλος Βινίσους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πελάτη του

Όπως έγινε γνωστό από νωρίς σήμερα, στην ΑΕΚ έχει προταθεί ο Κάρλος Βινίσιους. Η Ένωση αναζητά έναν παίκτη στα φορ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Εζέκιελ Πόνσε και ο Βινίσιους είναι από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί.



Μάλιστα λίγες ώρες μετά από το δημοσίευμα για τον Βινίσιους, ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη, Φλάβιο Ριμπέιρο, μίλησε στο monobala.gr κι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πελάτη του.

Αρχικά ο Ριμπέιρο είπε: «Έχουμε δεχθεί κρούσεις από ελληνικές ομάδες, καθώς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μας έχουν προσεγγίσει για την περίπτωση του Κάρλος Βινίσιους. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ είναι αυτή που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο».



Ακόμη τόνισε ότι «Η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φούλαμ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή», ενώ απέφυγε να σχολιάσει τη διαφαινόμενη συμφωνία της Ένωσης με τον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του Βινίσιους, ο Φλάβιο Ριμπέιρο ανέφερε ότι «Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά μετά την αποχώρηση του Ροντρίγκο Καετάνο για την Εθνική ομάδα δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία. Ακόμη δύο βραζιλιάνικες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για την Γκρέμιο και την Παλμέιρας».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.