Header Ads


Τι είπε για την "συνάντηση" Ηλιόπουλου-Αλμέιδα γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ

Τι είπε για την "συνάντηση" Ηλιόπουλου-Αλμέιδα γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ


Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Νόα και εν όψει της ρεβάνς.

Στα στάνταρ απόδοσης που πρέπει να πιάσει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τη Νόα για να πάρει την πρόκριση αναφέρθηκε στον στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.



Ο ρεπόρτερ του σταθμού στην αρχή της συζήτησης του με τον Βάιο Τσούτσικα στάθηκε στον ένα χρόνο που συμπληρώθηκε από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και στην ονοματοδοσία της Θύρας 21 στην OPAP Arena που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/08).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι υπογράμμισε ότι η Ένωση δεν μας έχει συνηθίσει να δείχνει τέτοια εικόνα όπως αυτή που έχει παρουσιάσει στα πρώτα ματς της χρονιάς, τονίζοντας ότι πρέπει οπωσδήποτε στη ρεβάνς να πλησιάσει το επίπεδο των τελευταίων ετών για να πάρει την πρόκριση.


Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν του προκύπτει συνάντηση του Ματίας Αλμέιδα με τον Μάριο Ηλιόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει καθημερινή επαφή του Αργεντινού με τα στελέχη του συλλόγου και φυσικά με τον ιδιοκτήτη του «δικεφάλου».

Τέλος, ανέφερε πως σίγουρα θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα στο δεύτερο παιχνίδι με τη Νόα και θα πρέπει η ΑΕΚ να δείξει πιο φρέσκια για να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο των playoffs.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.