Header Ads


Μπαλτάκος: «Τσακωνόμουν με τον Μελισσανίδη κάθε μέρα - Έχασε όποιος υποτιμήσει τον Ηλιόπουλο»

Μπαλτάκος: «Τσακωνόμουν με τον Μελισσανίδη κάθε μέρα - Έχασε όποιος υποτιμήσει τον Ηλιόπουλο»


Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γύρισε σελίδα εδώ και λίγες ημέρες, με τον Τάκη Μπαλτάκο να αποχωρεί από την προεδρία έπειτα από μία διετία, για να αφήσει τη θέση του στον Μάκη Γκαγκάτση.



Δύο χρόνια στην “κεφαλή” του ελληνικού ποδοσφαίρου που τα είχαν όλα, ενώ συνδυάστηκαν και με τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που έχουμε εδώ στη Super league εδώ και δεκαετίες.

Ο ίδιος μίλησε στο SDNA σε μία μεγάλη συνέντευξη-απολογισμό των όσων έκανε η διοίκηση της οποίας προήδρευσε. Μιλάει μεταξύ άλλων: για όσα πέτυχε, αλλά και δεν πέτυχε στο διάστημα της παρουσίας του, για τον λόγο που αποφάσισε να μπει στο ποδόσφαιρο, τις απειλές που δέχτηκε, το μελανό περιστατικό με τη φούστα, τους “άδειους” τελικούς του Κυπέλλου, την αποτυχία της Εθνικής ομάδας να προκριθεί στο Euro και γιατί δεν προχώρησε το νέο προπονητικό κέντρο, τις σχέσεις του με τον Πογέτ και τη συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς, σχολιάζει Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Ηλιόπουλο, την διαιτησία και τον Λανουά και την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ, τα «υπολείμματα» που έμειναν και γιατί θεωρεί ότι δεν θα μείνει πολύ ο Μάκης Γκαγκάτσης αλλά θα πάει για… ψηλότερα.

Μέρος της συνέντευξης του Τάκη Μπαλτάκου



Για ποιο λόγο εν τέλει αποφασίσατε να μπείτε στο ποδόσφαιρο;

«Την απόφαση την πήρα μετά από αρκετή σκέψη και αφού δέχτηκα την παρότρυνση του κυρίου Δημήτρη Μελισσανίδη. Διότι καταλάβαινα, επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από τον αθλητικό χώρο ότι είναι κάτι πάρα πάρα πολύ δύσκολο. Ήξερα ότι η ΕΠΟ είναι ένα μονίμως τρικυμισμένο πεδίο. Αυτό λοιπόν με βάση τον χαρακτήρα μου, γιατί όσο πιο δύσκολο ένα εγχείρημα, τόσο περισσότερο με ελκύει, με ώθησε. Γι αυτό το λόγο λοιπόν και δέχτηκα γιατί ήξερα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα και ότι είναι αδύνατον όσον καιρό είσαι στην ΕΠΟ πρόεδρος να ηρεμήσεις».



Πείτε μας και για το περίφημο περιστατικό με τη φούστα σε εκείνη τη συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΠΟ. Είχε ζητήσει συγγνώμη ο κ.Καραπαπάς…

«Όχι από εμένα, στο δικαστήριο. Το έχω ξεχάσει το περιστατικό. Ήταν παντελώς ασήμαντο. Δεν έχει μείνει τίποτα στο μυαλό μου από αυτό»!

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τους ιδιοκτήτες των Big-4. Μαζί και τον κ.Μελισσανίδη παρότι έχει αποχωρήσει πια…

Ιβάν Σαββίδης: Άρχοντας και ευεργέτης. Ironman!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Βιαστικός και ανυπόμονος.

Μαριος Ηλιόπουλος: Πολύ δυνατός. Όποιος τον υποτιμήσει, έχασε.

Δημήτρης Μελισσανίδης: Φίλος από παλιά. Τσακωνόμουν μαζί του κάθε μέρα, άμεσα ή έμμεσα.

Γιάννης Αλαφούζος: Υπερπροσπάθεια και υπερδαπάνη.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με όλους αυτούς;

«Η προσπάθειά μου ήταν να έχω σχέση ουδετερότητας και με τους τέσσερις και αυτό παρεξηγήθηκε από τους τρεις εκ των τεσσάρων… Ποιος κράτησε διαφορετική στάση, το είπα ευθαρσώς στη Συνέλευση (σ.σ. ο Ιβάν Σαββίδης)».

Πηγή: sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.