Header Ads


«Στα 7-8 εκατ. ευρώ η πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα»

«Στα 7-8 εκατ. ευρώ η πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα»


Η ΑΕΚ δέχθηκε ακόμα μια πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, ύψους 7-8 εκατ. ευρώ την οποία απέρριψε αμέσως, καθώς σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στο Μεξικό, η Ένωση ζητάει ένα ποσό κοντά στα 11 εκατ. για να τον πουλήσει.

Οι Μεξικανοί θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Ένωση έμεινε νωρίς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προκειμένου να πάρουν τον 28χρονο μέσο, τον οποίο επιθυμούν διακαώς αυτό το καλοκαίρι.



Παρόλο που οι «ραγιάδος» θεώρησαν πως τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουν δικό τους τον Πινέδα, λόγω της συγκυρίας, η πρόταση που κατέθεσαν στην ΑΕΚ δεν ήταν σημαντικά καλύτερη από τις προηγούμενες. Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να είχαν θέσει ως τιμή πώλησης του παίκτη τα 20 εκατ. ευρώ, ωστόσο η πρόταση των Μεξικανών κινήθηκε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη χώρα τους, στα 8-9 εκατ. δολάρια, δηλαδή στα 7-8 εκατ. ευρώ.

Ακόμα αναφέρουν πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να συζητήσει για ένα ποσό κοντά στα 11 εκατ. ευρώ, αλλά ούτε αυτό το πλησίασαν.



Παρά την πίκρα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού και το ενδεχόμενο πώλησης παικτών για την αποσυμφόρηση του ρόστερ, στην Ένωση δεν έχουν καμία πρόθεση να… ξεπουλήσουν κανέναν παίκτη. Εξάλλου, ο Μάριος Ηλιόπουλος τα είχε πει και τα είχε ξεκαθαρίσει προ ημερών με τον Πινέδα, ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει, με τον παίκτη να δηλώνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στην ΑΕΚ.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.