Header Ads


Το πλάνο Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ με Λεβαδειακό!

Το πλάνο Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ με Λεβαδειακό!


Ο 
Ματίας Αλμέιδα  δείχνει ότι θα εμπιστευτεί από την αρχή την Κυριακή στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ τον Έρικ Λαμέλα

Η πίεση στην ΑΕΚ μεγάλη, το κλίμα δείχνει κακό και η κατάσταση στον οργανισμό μοιάζει αρκετά μπερδεμένη. Κάτι που προκαλεί ανησυχία.



Η ομάδα την Κυριακή παίζει με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, μία εβδομάδα μετά την γκέλα με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κοντά στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα είναι πάνω από 3.000 οπαδοί της ΑΕΚ και περιμένουν νίκη με καλή εμφάνιση για να μπορέσει το κλίμα να αλλάξει προς το καλύτερο ενόψει της διακοπής.

Ο Αργεντίνος προπονητής της ΑΕΚ αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση, συνεχίζει να δουλεύει στο ίδιο μοτίβο στα Σπάτα και περιμένει και ο ίδιος να βγάλει η ομάδα το καλό της πρόσωπο και να παίρνει τις νίκες που απαιτούνται. Για το αρχικό σχήμα ο Αλμέιδα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στην άμυνα, με Στρακόσα, Ρότα, Πήλιο, Βίντα – Μουκουντί να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. 



Στα χαφ ο Σιμάνσκι μοιάζει δεδομένος απόντος του Γιόνσον, με έναν εκ των Λιούμπιτσιτς και Περέιρα να είναι δίπλα του και τον Πινέδα να είναι αουτσάιντερ για βασικός. Στα άκρα της επίθεσης ο Ελίασον έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Αμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Κοϊτά να συνεχίζει αριστερά. 

Ο Γκαρσία είναι ο μόνος φορ της ΑΕΚ και παραμένει στην θέση του, ενώ ο Λαμέλα αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το «9».



Στόχος της ΑΕΚ να παίξει πιεστικά και γρήγορα στη Λιβαδειά και να πάρει αυτό που θέλει πειστικά, μπροστά στο κοινό της, να διώξει όσο μπορεί μακριά την μουρμούρα και την γκρίνια του τελευταίου διαστήματος και να δει στη διακοπή πιο ήρεμα τα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ της.

Τέλος, αναμένονται και «κοψίματα» στην αποστολή, ενώ εκτός σίγουρα είναι οι τραυματίες Γιόνσον και Μπρινιόλι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.