Header Ads


Ο «πονοκέφαλος» Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ ενόψει Λαμίας!

Ο «πονοκέφαλος» Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ ενόψει Λαμίας!


Ο Ματίας Αλμέιδα έχει πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή. Τα πλάνα για την 11άδα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα και θέλει το βράδυ του Σαββάτου (24/8) κόντρα στη Λαμία, πάλι στην Opap Arena να κάνει το δύο στα δύο.



Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτο το… μπλοκάκι του όσον αφορά τις επιλογές που έχει για τη μεσοεπιθετική γραμμη.

Κόντρα στον ΟΦΗ ξεκίνησαν οι Κοϊτα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, αλλά δεν αποκλείεται ο Αργεντινός τεχνικός να μοιράσει τον χρόνο και να χρησιμοποιήσει είτε τους Λαμέλα - Περέιρα που συνεχώς ανεβάζουν ρυθμούς, είτε τους Τσούμπερ - Μάνταλο που με την είσοδο τους κόντρα στον ΟΦΗ, βοήθησαν την ομάδα. Την ίδια ώρα, Σιμάνσκι και Πινέδα έχουν το προβάδισμα για το κέντρο ενώ για τα πλάγια υπάρχουν οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα.



Σε ότι αφορά την άμυνα και την επίθεση, η... κατάσταση μοιάζει πιο εύκολη. Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από την εστία, με τους Βίντα, Μουκουντί δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα στο δεξί άκρο και στο αριστερό τον Πήλιο που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 3-0 με γκολ και ασίστ.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία θα πάρει φανέλα βασικού.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.