Header Ads


Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» τραγουδάει: «Να παίζει η ΑΕΚάρα...» (vids)

Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» τραγουδάει: «Να παίζει η ΑΕΚάρα...» (vids)


Οι ακόλουθοι του ηθοποιού στα social media απορούν, λόγω της σειράς, γιατί δεν είναι Ολυμπιακός

Πριν από μερικά χρόνια, σε παιδική ηλικία, ο ηθοποιός Άρης Τσάπης υποδύθηκε τον γιο του Γιάννη Μπέζου στην επιτυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί".



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη συγκεκριμένη σειρά, η οικογένεια Μαυροτσούκαλου, μπαμπάς και τα τρία παιδιά, ήταν ένθερμοι υποστηρικτές του Ολυμπιακού.

Όμως, δεν ισχύει το ίδιο και στη πραγματική ζωή, τουλάχιστον για τον Άρη Τσάπη. Σε βίντεο που "ανεβάζει" στα social media φροντίζει να εκδηλώνει την αγάπη του για την ΑΕΚ.



@aristsapis Να παίζει η ΑΕΚΑΡΑ…#tsapisfamily #aek #champions #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ Na Paizei To Tranzistor - Marinella

@aristsapis Τώρα για ποιόν πάει για την Ειρήνη η την ΑΕΚ!?? #tsapisfamily #mywife #aek #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ An S’Arnitho Agapi Mou - Tzeni Vanou
Αρκετοί είναι εκείνοι που είχαν θεωρήσει ότι ο «Θανάσης» είναι και στην πραγματικότητα Ολυμπιακός. Έτσι, κάτω από τα βίντεό του σχολιάζουν πως μένουν έκπληκτοι όταν βλέπουν αναρτήσεις του για την ΑΕΚ.

"Ρε Θανάση Ολυμπιακάρα δεν ήσουν;", "Στο Ευτυχισμένοι μαζί ήταν Ολυμπιακός", "κάτσε λίγο, αυτός Ολυμπιακός δεν ήταν;" είναι μερικά από τα σχόλια.



Ο ίδιος ο ηθοποιός όμως, τόσο με τα βίντεό του, όσο και με τις απαντήσεις του στα σχόλια κάποιες φορές έχει κάνει ξεκάθαρο πως ποτέ δεν υπήρξε οπαδός του Ολυμπιακού καθώς το έκανε μόνο για τις ανάγκες της σειράς, ως ρόλος και πως είναι μόνο ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.