Header Ads


«Levantate Matias»: «Προανήγγειλε» Κοϊτά και Στρακόσα ο Αντώνης Ηλιόπουλος (pic)

«Levantate Matias»: «Προανήγγειλε» Κοϊτά και Στρακόσα ο Αντώνης Ηλιόπουλος (pic)


Η ανάρτηση όλο νόημα από τον Αντώνη Ηλιόπουλο

Σε ανάρτηση με μεταγραφικό περιεχόμενο και… «Levantate Matias» προχώρησε ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης Ηλιόπουλος.



Τις μεταγραφές των Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Θωμά Στρακόσα στην ΑΕΚ προανήγγειλε ο Αντώνης Ηλιόπουλος!

Δύο περιπτώσεις παικτών που, ως γνωστόν, ουσιαστικά έχουν κλείσει στην «Ένωση». Κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται μέσω της σχετικής ανάρτησης του ξαδέρφου του ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου.



Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ηλιόπουλος -ο οποίος έχει αναλάβει επικεφαλής των ακαδημιών του «δικεφάλου»- προχώρησε σε ανάρτηση, η οποία δείχνει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, με οδηγό τον Μάριο Ηλιόπουλο και συνοδηγό τον Ματίας Αλμέιδα.

Στο φόντο υπάρχει η OPAP Arena και από πάνω το πρόσωπο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι (που πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ), του Ρομπέρτο Περέιρα -η συμφωνία του οποίου με τον «δικέφαλο» έχει σφραγιστεί- αλλά και των Στρακόσα και Κοϊτά. Ένα καρέ, δηλαδή, πολύ δυνατών κινήσεων από πλευράς ΑΕΚ.



Μάλιστα, ο Αντώνης Ηλιόπουλος δένει όλα τα παραπάνω με το «Levantate Matias» και μ' ένα εικονίδιο που προϊδεάζει στο «Δέστε τις ζώνες σας», ατάκες δηλαδή που είχε αναφέρει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 20 Ιουνίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.