Header Ads


Όσκαρ ατυχίας για Μπρινιόλι στην ΑΕΚ

Όσκαρ ατυχίας για Μπρινιόλι στην ΑΕΚ


Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπορεί, πραγματικά, να τα βάζει με την τύχη του…

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει έναν μήνα με την φανέλα της ΑΕΚ και αυτός είναι πρώτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του! Γκαντεμιά, γλωσσοφαγιά, ατυχία…



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως Μπρινιόλι και τραυματισμοί είναι δύο έννοιες που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Και το πρωί της Πέμπτης όλα άλλαξαν, καθώς υπήρξε η ενημέρωση από την ΑΕΚ για τον σοβαρό πρόβλημα που αποκόμισε ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Ο Μπρινιόλι τραυματίστηκε στην προθέρμανση του ματς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού του που είναι σοβαρός και θα τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, με δεδομένο πως έχει υποστεί κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής.



Συγκεκριμένα, μέχρι την Τετάρτη ο Μπρινιόλι συμπλήρωνε μετά βίας έναν μήνα απουσίας από τις υποχρεώσεις των ομάδων στις οποίες είχε αγωνιστεί. Το μεγαλύτερο διάστημα ήταν 17 ημέρες πριν από περίπου μία δεκαετία, όταν αγωνιζόταν στην Τερνάνα. Είχε λείψει από τις 2 Μαρτίου του 2015 έως τις 19 του ίδιου μήνα και είχε μείνει εκτός για τρεις αναμετρήσεις λόγω ενός τραβήγματος. Έτσι είχε χάσει τα ματς με την Βίρτους Εντέλα, την Λιβόρνο και την Τράπανι.

Το 2020 στην έξαρση του κορωνοϊού είχε μείνει εκτός για σχεδόν δύο εβδομάδες ή πιο σωστά για 12 ημέρες. Είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό παραμονές του εκτός έδρας ματς με την Πορντενόνε, έχασε εκείνο το ματς, αλλά και τα παιχνίδια με Βίρτους Έντελα, Κρεμονέζε και Κιέβο. Ουσιαστικά ήταν εκτός σε 3 ματς λόγω του ιού και στο τελευταίο έμεινε εκτός αποστολής για ευνοήτους λόγους. Έπρεπε να πάρει ξανά τα πάνω του και να είναι 100% έτοιμος.



Όσο για την εν Ελλάδι καριέρα του, η άτυχη στιγμή του ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλέι οφ με τον Άρη στις 5 Απριλίου του 2023. Κατά την προθέρμανση ένιωσε μία ενόχληση στην πλάτη, ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και ο τότε τεχνικός του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον αντικατέστησε στην 11άδα με τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Παναθηναϊκός νίκησε και 4 ημέρες αργότερα, στις 9 Απρίλη, ο Μπρινιόλι ήταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με απλά λόγια ο Μπρινιόλι στην έως τώρα καριέρα του είχε μείνει εκτός για 30 ημερολογιακές ημέρες και τώρα είναι αναγκασμένος να μείνει τουλάχιστον 83 και να χάσει τουλάχιστον οκτώ έως 12 ματς της ΑΕΚ εντός και συνόρων, αν και εφόσον η Ένωση φθάσει έως τα του

Ως έχει η κατάσταση στα γκολπόστ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, όπως αναφέραμε και χθες, δεν θα φέρει αλλαγές στα καρέ της ΑΕΚ.

Η απόφαση που έχουν λάβει οι «κιτρινόμαυροι» να πορευτούν ως έχει η κατάσταση κάτω από τα δοκάρια. Όπερ σημαίνει πως δεν υπάρχει μία σκέψη 3ης μεταγραφής κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς ή Γιώργο Αθανασιάδη, που παραμένουν υπό παραχώρηση. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ως βασική επιλογή τον Θωμά Στρακόσα και ως πρώτη εναλλακτική, μέχρι να επιστρέψει ο Ιταλός κατά τον Οκτώβριο, τον Γιώργο Θεοχάρη.

Πηγή: Live Sport
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.