Header Ads


Η απάντηση Αλμέιδα στην ερώτηση για Κορέα!

Η απάντηση Αλμέιδα στην ερώτηση για Κορέα!


Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς της ΑΕΚ με την Μπριζ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ στο προπονητικό κέντρο των Βέλγων, με τον Ματίας Αλμέιδα να σχολιάζει μετά το ματς τις συνθήκες διεξαγωγής με τον δαιμονιώδη αέρα αλλά και τα μεταγραφικά της Ένωσης.



Σχολίασε επίσης το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι αλλά και τα όσα ακούγονται για τον Χοακίν Κορέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

-Για τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια και τις δύο βαριές ήττες από Αλκμάαρ και σήμερα: 



«Ποτέ δεν μπαίνουμε να ψάξουμε το αποτέλεσμα, ο δικός μας στόχος σε αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικός. Δίνουμε στόχο στις αποστάσεις που θα τρέξουμε, στη λειτουργία, σήμερα παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται καλά, κάνουμε προπονήσεις οπότε προσπαθούμε να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν κάποια καλά πράγματα και ξέρουμε πολύ καλά πως αυτή η διαδικασία είναι η προετοιμασία σε αυτό που θελουμε να κυνηγήσουμε».

-Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται με αυτές τις συνθήκες και αυτόν τον αέρα μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα; 

«Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε… σερφ (γέλια)! Ο αέρας τα αλλάζει όλα. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε, να κάνουμε επίθεση, να δεχτούμε επιθέσεις αλλά αυτές οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν τα δεδομένα».



-Πως βλέπετε την ενσωμάτωση Μπρινιόλι; Ήταν ένα ματς που δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα λόγω του αέρα αλλά είδαμε ότι είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει πολύ με τα πόδια… 

«Έχει λίγες ημέρες μαζί μας. Όλα όσα έκανε σήμερα τα έχουμε συζητήσει αλλά δεν τα έχουμε προπονήσει. Φαίνεται όμως ότι έχει εμπειρία, έχει διάθεση και σίγουρα αν δεν υπήρχε ο αέρας, η συζήτηση θα ήταν διαφορετική».

-Πότε να περιμένουμε τις ενσωματώσεις των νέων ποδοσφαιριστών, με δεδομένο πως ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Περέιρα, οι πληροφορίες λένε επίσης πως Στρακόσια και Κοιτά είναι πολύ κοντά, τους περιμένει εδώ στην Ολλανδία; 

«Θεωρώ ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η ανταλλαγή εγγράφων και η απαραίτητη γραφειοκρατεία θα μπορούμε να τους υπολογίζουμε αλλά είναι σημαντικό να δούμε ότι το κλαμπ δουλεύει και κινείται και η αλήθεια είναι ότι ενισχυόμαστε καλά».

-Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μιλάτε για παίκτες που δεν ανήκουν στην  ΑΕΚ απλά επειδή εμπλέκεται και το δικό σας όνομα με την περίπτωση Κορέα, έχετε κάποιο σχόλιο; 

«Κανένα σχόλιο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.