Header Ads


«Ο Μουκουντί δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ»

«Ο Μουκουντί δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ»


Eπικαλούμενοι δικές τους πληροφορίες οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Τράμπζονσπορ αύξησε την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ για τον Αρόλντ Μουκουντί που θέλει να φύγει από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο ραδιοφωνικός σταθμός "Duyum Fm 106.1» με έδρα την Τραπεζούντα, η Τράμπζονσπορ αύξησε την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μουκουντί. 



Εν συνεχεία αναφέρει πως η ΑΕΚ επιμένει να ζητά πέντε εκατ. ευρώ, πράγμα που θυμίζουμε πως είχε διαψευστεί από την Ένωση τονίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται μ' αυτά τα χρήματα και εν συνεχεία αναφέρει ότι «ο Μουκουντί δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Θέλει να ενταχθεί στην Τράμπζονσπορ, όπως τον έχει συμβουλεύσει και ο τεχνικός του Καμερούν Ριγκομπέρτ Σονγκ».

Ταυτόχρονα, εξελίξεις αναμένονται στο θέμα Κοϊτά. O παίκτης αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (11/7) με πτήση από Βρυξέλλες, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Ο 25χρονος εξτρέμ πέτυχε πέρυσι την αγωνιστική "έκρηξή" του, στην τέταρτη σεζόν της καριέρας του ως βασικός στην πρώτη καριέρα του στο Βέλγιο. Την περσινή σεζόν, με την Σεντ Τρούιντεν είχε 15 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.



Τέλος, στο Μεξικό υπάρχει μπαράζ δημοσιευμάτων περί απόκτησης του Αντούνα από την ΑΕΚ. Όπως σας έχουμε αναφέρει, η υπόθεση αυτή είναι σε καλό δρόμο για την Ένωση και όπως προκύπτει από πληροφορίες είναι στο χέρι της Ένωσης για να προχωρήσει την μεταγραφή του παίκτη. Πολλά, μάλιστα, θα εξαρτηθούν από το ποια θα είναι η απάντηση του Λαμέλα. Θα φανεί δηλαδή τι θα γίνει σε περίπτωση αρνητικής απόφασης του Αργεντινού άσου και το αν θα κινηθεί η ΑΕΚ τελικά για τον Μεξικανό εξτρέμ.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.