Header Ads


Ο λόγος που έπελεξε Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης!

Ο λόγος που έπελεξε Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης!


Τι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης στο επίσημο κανάλι της Άουγκσμπουργκ

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Γερμανία και όχι μόνο μίλησε στο επίσημο κανάλι της Άουγκσμπουργκ ο Δημήτρης Γιαννούλης.



Ο Γιαννούλης  μίλησε στο επίσημο κανάλι της Άουγκσμπουργκ σχετικά με τους στόχους του στην ομάδα, καθώς και με τον ρόλο του Κώστα Σταφυλίδη στην απόφασή του να παίξει στην Γερμανία.

«Αυτό που μου αρέσει στην Άουγκσμπουργκ είναι η προσέγγισή τους σε κάποιον που θέλουν», είπε ο Γιαννούλης και πρόσθεσε: «Η πρότασή της ήταν φανταστική κι αποφάσισα να έρθω να παίξω στην Bundesliga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».



«Τα πάντα είναι καλά. Τα άτομα εδώ είναι καλά, το περιβάλλον επίσης. Αν και μου έχει λείψει το σαφάρι, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε», είπε ακόμη ο Γιαννούλης και πρόσθεσε: «Μερικές φορές κερδίζεις πρωταθλήματα ή κύπελλα, εγώ ήρθα στην Άουγκσμπουργκ για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να κερδίσουμε αγώνες και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι ωραίο να κερδίζεις τίτλους κι ελπίζω να το κάνουμε κι εδώ.

Ο Σταφυλίδης είναι φίλος μου και μίλησα χθες μαζί του. Τον ρώτησα για τον σύλλογο και μου είπε πως όλα είναι ωραία εδώ. Η ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι κι έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.